Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Strijkijzers

  Strijkijzer Wil je goed voor de dag komen, omdat je indruk wil maken tijdens je sollicitatiegesprek of eerste date? Haal de plooien dan uit je overhemd of blouse met een strijkijzer. Een strijkijzer is een huishoudelijk apparaat met een driehoekige onderkant, die zo heet wordt dat het water omgezet wordt in stoom. Via de kleine gaten van het strij Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Strijkijzer

  Wil je goed voor de dag komen, omdat je indruk wil maken tijdens je sollicitatiegesprek of eerste date? Haal de plooien dan uit je overhemd of blouse met een strijkijzer. Een strijkijzer is een huishoudelijk apparaat met een driehoekige onderkant, die zo heet wordt dat het water omgezet wordt in stoom. Via de kleine gaten van het strijkijzer komt de damp terecht op het kledingstuk dat je netjes wilt maken.

  Een strijkijzer heeft een mooi compact formaat, zodat het maar weinig ruimte in beslag neemt van je opslag. Met een strijkijzer is het voorgoed gedaan met slecht voor de dag komen! Bestel hier jouw exemplaar.

  Hoe werkt een stroom strijkijzer?

  Een stoom strijkijzer is een apparaat dat gebruikt wordt om kleding glad en plooivrij te maken. Het bestaat meestal uit een metalen plaat die door middel van stoom warm wordt gemaakt, waardoor de stukken stof eronder zacht en glad worden. Vaak zit er een soort veer aan het strijkijzer, waardoor je beter druk kunt uitoefenen om kreukels of vouwen weg te halen. De manier waarop een strijkijzer werkt varieert afhankelijk van het type dat je gebruikt. Sommige geavanceerdere modellen bieden de mogelijkheid om instellingen aan te passen voor verschillende materialen of texturen, terwijl een ander strijkijzer alleen maar simpele warmte levert.

  Gebruik je een stoom strijkijzer, dan is het belangrijk dat je het apparaat nooit te lang laat rusten op één plek. Het strijkijzer zal anders een grote brandplek achterlaten in het kledingstuk, die je er nooit meer uitkrijgt. Het meest efficiënt is om de naden en kragen als eerste te behandelen en vervolgens de voor- en achterzijde aan te pakken.

  Specificaties van ons beste strijkijzer

  Vraag je Maxtotaal.nl naar de specificaties van ons beste strijkijzer, dan mag het zelfreinigende systeem niet onbenoemd blijven. Het apparaat voert de stofdeeltjes die het strijkijzer opneemt vanzelf af, zodat het strijkijzer goed te gebruiken blijft. De antilekfunctie is een andere specificatie die in het oog springt. Het waterreservoir zit zo dicht, dat het water geen kans krijgt om eruit te gaan.

  Naast deze karakteristieken, is ook het anti-kalk systeem een interessante ‘feature’. In sommige gemeentes is het water zo samengesteld, dat het veel kalk bevat. Dankzij deze specificatie hoef je er niet bang voor te zijn dat je strijkijzer verkalkt.

  Strijkijzer kopen

  Overweeg je om een strijkijzer te kopen bij Maxtotaal.nl, maar heb je nog wat vragen over het desbetreffende item? Maxtotaal.nl heeft een klantenservice, die iedere werkdag actief is tussen 09:00 en 17:00. Zij vertellen je graag meer over het strijkijzer dat je in overweging neemt of praten je bij over de retourvoorwaarden of verzending.

  Kom jij jouw strijkijzer kopen bij Maxtotaal.nl, dan kun je je bestelling de volgende werkdag al in huis verwachten op het moment dat je voor middernacht bestelt. Aarzel niet langer en plaats hier je bestelling!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking