Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Bellenblaasmachines

    Bellenblaasmachine Feesten en partijen brengen je naar een hoger level met een bellenblaasmachine van ons. Zoals de naam al verklapt, produceert een bellenblaasmachine honderden, zo niet duizenden bubbels die verder de lucht in worden geholpen. Het effect hiervan is dat er een hemel ontstaat waar de bellen zich elkaar in rap tempo opvolgen, wa Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Bellenblaasmachine

  Feesten en partijen brengen je naar een hoger level met een bellenblaasmachine van ons. Zoals de naam al verklapt, produceert een bellenblaasmachine honderden, zo niet duizenden bubbels die verder de lucht in worden geholpen. Het effect hiervan is dat er een hemel ontstaat waar de bellen zich elkaar in rap tempo opvolgen, wat een sfeer verhogend effect heeft op het feest dat zich op dat moment voltrekt.

  Een bellenblaasmachine leent zich niet alleen voor feestjes voor volwassenen, maar is ook erg geschikt voor kinderfeestjes. De meeste kinderen vinden het namelijk geweldig om zelf bellen te blazen met zeepsop en een stokje en dit zal niet anders zijn als ze zelf aan de knoppen mogen zitten van de bellenblaasmachine. Kom nu jouw exemplaar scoren bij ons!

   

  Hoe maak ik de bellenblaasmachine klaar voor gebruik?

  Om de bellenblaasmachine te kunnen gebruiken, heb je logischerwijs vloeistof nodig. In het geval van de bellenblaasmachine gaat dit om zogenaamde bubbelvloeistof. Het apparaat is uitgerust met een opening waar de vloeistof ingegoten kan worden. Dit reservoir heeft een capaciteit van 140 à 250 milliliter.

  Nadat de vloeistof is aangebracht in het apparaat, is het tijd om de batterijen aan te brengen. Beide bellenblaasmachines die we verkopen hebben een laadbak waar 2 batterijen (C) in moeten om gebruik te maken van het apparaat. Aan de achterzijde van de machine bevindt zich een aan/uit-schakelaar, waarmee de 9 openingetjes aan het werk kunnen worden gezet. Daarmee ben je ‘ready to go’.

   

  Gelegenheden bubbelmachine

  Het aantal situaties waarin de bubbelmachine tot zijn recht komt, is bijna eindeloos te noemen. Vieren jij en je partner jaren van huwelijk en wil je de schuimparty’s die jullie vroeger samen bezochten herbeleven met de mensen die je een warm hart toedraagt? Een bellenblaasmachine van ons is dan een goed idee. Zet de bubbelmachine op een verhoging, zodat de bellen in het luchtledige vliegen en niet dwars in het gezicht vliegen van de aanwezigen. Bruiloften, jubileumfeestjes, verjaardagen, gender reveal party's of babyshowers zijn andere aangelegenheden waar de bubbelmachine tot zijn recht komt.

  Overigens hoeft de aangelegenheid niet altijd een feestelijk karakter te hebben, want jouw kinderen kunnen zich ook prima met de machine vermaken op een warme zomerse dag. Terwijl je een boek aan het lezen bent in de tuin, vermaakt jouw zoon of dochter zich met een vriendje of vriendinnetje uit de buurt.

   

  Bellenblaasmachine kopen

  Heb je interesse in het kopen van een bellenblaasmachine? Bestel dan jouw machine in onze webshop. Al onze bellenblaasmachines worden -indien op voorraad- morgen geleverd als je vandaag jouw bestelling plaatst. Dit garanderen wij dankzij onze goede samenwerkingen met PostNL en Trunkrs. En heeft jouw bestelling een orderwaarde van €50 of meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Aarzel niet langer en kom nu je bellenblaasmachine kopen in onze webshop.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking