Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Draadloze RF koptelefoons

    Draadloze koptelefoon rf Heb je schoon genoeg van het commentaar dat jouw vrouw of vriendin heeft op de vele voetbalwedstrijden die je kijkt in het weekend? Met een draadloze koptelefoon rf van ons zijn die discussies voorgoed voorbij. Een draadloze koptelefoon rf is een speciaal ontwikkelde koptelefoon die je verbinding kunt laten maken met j Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Draadloze koptelefoon rf

  Heb je schoon genoeg van het commentaar dat jouw vrouw of vriendin heeft op de vele voetbalwedstrijden die je kijkt in het weekend? Met een draadloze koptelefoon rf van ons zijn die discussies voorgoed voorbij. Een draadloze koptelefoon rf is een speciaal ontwikkelde koptelefoon die je verbinding kunt laten maken met jouw televisietoestel. Zo komt het geluid van jouw favoriete omroep niet de woonkamer binnen, maar via de draadloze koptelefoon rf.

  In onze webshop tref je drie varianten van de draadloze koptelefoon rf, zodat iedere klant wat keuzevrijheid heeft. Heb je meer informatie nodig over de diverse producten die we verkopen? Hieronder vertellen we je graag meer over de specificaties.

   

  Wat is een draadloze rf koptelefoon?

  Het achtervoegsel van de draadloze koptelefoon rf staat voor radiofrequentie. Dit type koptelefoon verspreidt het geluidssignaal namelijk door middel van trillingen van de televisie naar jouw koptelefoon. Het mooie aan zo'n draadloze koptelefoon rf is dat het geluid gewoon aan kan blijven staan voor anderen, maar dat je geconcentreerder naar jouw favoriete serie of programma kunt kijken doordat je afgeschermd bent van de rest.

  Een draadloze koptelefoon rf wordt altijd geleverd met een laadstation. Dit laadstation plug je in het stopcontact zodat het apparaat op kan laden op momenten dat je geen gebruik maakt van de koptelefoon.

   

  Voordelen

  De draadloze koptelefoon rf gaat gepaard met een boel voordelen. Een reden waarom veel mensen zo'n soort koptelefoon kopen heeft te maken met het feit dat men onder wat voor omstandigheden dan ook kan door blijven kijken naar een wedstrijd, concert, video, uitzending, film of serie. Terwijl jouw partner het huis rondgaat met de stofzuiger, kijk jij rustig verder.

  Een ander voordeel van het apparaat richt zich op het comfort. Dankzij het laadstation hoef je nooit naar de supermarkt om batterijen aan te schaffen, wat je de nodige stress scheelt als je een beroep wilt doen op het voorwerp.

   

  Specificaties draadloze koptelefoon rf

  Koop je een draadloze koptelefoon rf bij ons? Dan krijg je de beschikking over een product dat te verstellen is op jouw hoofd. Dankzij deze feature kan iedereen die gebruik wenst te maken van de koptelefoon het product zo afstellen dat het lekker zit.

  Daarnaast hebben de meeste varianten een bereik van zo'n 100 meter. Dit is vooral handig als je lekker door wilt blijven luisteren, terwijl je even de was ophangt, een dekentje ophaalt van boven of het eten even moet doorroeren in de keuken.

  Tot slot mag de batterijduur niet onbenoemd blijven. Bingewatchers kunnen door de accuduur van meer dan 20 uur hun hart ophalen en ongestoord blijven kijken en zodra de koptelefoon leeg is, is deze binnen 3 uur weer vol.

   

  Maxtotaal

  Naast de draadloze koptelefoon rf, kun je ook bij ons terecht voor alle andere producten in de categorie audio & video. Zo verkopen we platenspelers, hebben we radio's op voorraad en is onze webshop gevuld met versterkers. Voor vragen kun je gerust onze klantenservice bellen of mailen!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking