Draadloze RF koptelefoons

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Draadloze koptelefoon rf

Heeft u schoon genoeg van het commentaar dat uw vrouw of vriendin heeft op de vele voetbalwedstrijden die u kijkt in het weekend? Met een draadloze koptelefoon rf van Maxtotaal.nl zijn die discussies voorgoed voorbij. Een draadloze koptelefoon rf is een speciaal ontwikkelde koptelefoon die u verbinding kunt laten maken met uw televisietoestel. Zo komt het geluid van uw favoriete omroep niet de woonkamer binnen, maar via de draadloze koptelefoon rf.

In onze webshop treft u drie varianten van de draadloze koptelefoon rf, zodat iedere klant wat keuzevrijheid heeft. Meer informatie nodig over de diverse producten die we verkopen? Hieronder vertellen we u meer over de specificaties.

Wat is een draadloze rf hoofdtelefoon?

Het achtervoegsel van de draadloze koptelefoon rf staat voor radiofrequentie. Dit type koptelefoon verspreidt het geluidssignaal namelijk door middel van trillingen van de televisie naar uw koptelefoon. Het mooie aan zo'n draadloze koptelefoon rf is dat het geluid gewoon aan kan blijven staan voor anderen, maar dat u geconcentreerder naar uw favoriete serie of programma kunt kijken doordat u afgeschermd bent van de rest.

Een draadloze rf hoofdtelefoon wordt altijd geleverd met een laadstation. Dit laadstation plugt u in het stopcontact, zodat het apparaat op kan laden op momenten dat u geen gebruikmaakt van het item.

Voordelen

De draadloze koptelefoon rf gaat gepaard met een boel voordelen. Een reden waarom veel mensen zo'n soort koptelefoon kopen, heeft te maken met het feit dat men onder wat voor omstandigheden dan ook kan door blijven kijken naar een wedstrijd, concert, video, uitzending, film of serie. Terwijl uw partner het huis rondgaat met de stofzuiger, kijkt u rustig verder.

Een ander voordeel van het apparaat richt zich op het comfort. Dankzij het laadstation hoeft u nooit naar de supermarkt om batterijen aan te schaffen, wat u de nodige stress scheelt als u een beroep wilt doen op het voorwerp.

Specificaties draadloze koptelefoon rf

Koopt u een draadloze koptelefoon rf bij Maxtotaal.nl? Dan krijgt u de beschikking over een product dat te verstellen is op uw hoofd. Dankzij deze feature kan iedereen die gebruik wenst te maken van de telefoon het product zo afstellen dat het lekker zit.

Daarnaast hebben de meeste varianten een bereik van zo'n 100 meter. Dit is vooral handig als u lekker door wilt blijven luisteren, terwijl u even de was ophangt, een dekentje ophaalt van boven of het eten even moet doorroeren in de keuken.

Tot slot mag de batterijduur niet onbenoemd blijven. Bingewatchers kunnen door de accuduur van meer dan 20 uur hun hart ophalen en ongestoord blijven kijken. Binnen 3 uur is het apparaat weer vol.

Maxtotaal.nl

Naast de draadloze koptelefoon rf, kunt u ook bij ons terecht voor alle andere producten in de categorie audio & video. Zo verkopen we platenspelers, hebben we radio's op voorraad en is onze webshop gevuld met versterkers. Voor vragen kun je gerust onze klantenservice bellen of mailen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »