Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Omvormers

    Omvormers Wat is nu eigenlijk een omvormer en welke heb ik nodig? Lees snel verder en leer alles over de perfecte omvormer voor verschillende doeleinden! Een omvormer kopen? Maar wat is een omvormer nu precies? Een omvormer, ook wel inverter genoemd, is een elektronisch apparaat dat ingangsspanning van de ene spanning naar de andere kan omzet Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  € 59,95
  € 54,95
  Nedis 230 volt naar 110 volt stroomomvormer 300 watt
  Niet op voorraad
  €54,95

   

  Omvormers

  Wat is nu eigenlijk een omvormer en welke heb ik nodig? Lees snel verder en leer alles over de perfecte omvormer voor verschillende doeleinden!

  Een omvormer kopen? Maar wat is een omvormer nu precies? Een omvormer, ook wel inverter genoemd, is een elektronisch apparaat dat ingangsspanning van de ene spanning naar de andere kan omzetten, of elektrische energie kan omzetten in energie met verschillende frequenties. Inverters die in consumententoepassingen worden gebruikt, hebben meestal relatief kleine capaciteiten. Inverters worden bijvoorbeeld vaak gebruikt om de spanning van een auto-accu om te zetten in 230 V wisselstroom voor netstroomapparatuur, of ongeveer 20 V gelijkstroom voor notebooks op reis. De prijs van deze apparatuur varieert van tientallen tot honderden euro's, afhankelijk van het benodigde vermogen en de kwaliteit van de wisselspanning aan de uitgang. Het is beter om sinusvormige spanning te leveren. De goedkopere bieden de spanning die het meest lijkt op een blokgolf. Dit laatste werkt niet goed op sommige aangesloten apparaten.

   

  De beste omvormers bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking