Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  SUP boards

  SUP board De buitentemperatuur kan ’s zomers dusdanig erg toenemen, dat je er niet aan ontkomt om de verkoeling op te zoeken. Het SUP board biedt je die mogelijkheid. Een SUP board is een speciaal soort bord voor op het water, waarmee je je kan verplaatsen over het oppervlak. Dit doe je met behulp van een speciaal soort peddel. Maxtotaal.nl ver Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  SUP board

  De buitentemperatuur kan ’s zomers dusdanig erg toenemen, dat je er niet aan ontkomt om de verkoeling op te zoeken. Het SUP board biedt je die mogelijkheid. Een SUP board is een speciaal soort bord voor op het water, waarmee je je kan verplaatsen over het oppervlak. Dit doe je met behulp van een speciaal soort peddel.

  Maxtotaal.nl verkoopt opblaasbare varianten van het SUP board, die we vanuit ons eigen magazijn leveren. Ondanks de betaalbaarheid van onze borden, garanderen wij kwalitatief goede exemplaren waarop je je stabiel en comfortabel voelt in het water. Bestel hier jouw SUP board!

  Suppen: naar een Hawaïaans gebruik

  Suppen is hot and happening! En dat terwijl de activiteit al jaren beoefend wordt door de Hawaïanen. In eerste instantie bewogen de inwoners zich voort met het SUP board om te vissen, maar na de Tweede Wereldoorlog waren het de surfinstructeurs die er veelvuldig gebruik van maakten. Ze wilden hun pupillen van betere adviezen voorzien door dichterbij te komen met behulp van het SUP board.

  Suppen (Stand-Up-Paddeling) won later aan populariteit in Europa, waar het zich ontpopte tot populaire watersport. Wateren zoals meren en rivieren zijn tegenwoordig dus niet meer voorbestemd voor boten of waterfietsen, ook SUP boards zijn er volop!

  Opblaasbaar SUP board: het compacte bord voor de vakantie

  Zoals gezegd verkopen we bij Maxtotaal.nl louter het opblaasbaar SUP board, een variant die je steeds vaker ziet op het water. Deze boards zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen schokken, stoten en slijtage. Ze zijn vaak versterkt met meerdere lagen PVC, verstevigde naden en een antislipoppervlak, wat zorgt voor een goede stijfheid en weerstand tegen deuken of krassen.

  Een opblaasbaar SUP board is daarnaast perfect voor op zomervakantie. Na gebruik kun je het SUP board leeg laten lopen, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is. Zo blijft er voldoende ruimte over voor andere spullen in de kofferbak!

  De SUP boards bij ons in het assortiment worden geleverd met een handige handpomp met een PSI meter, aluminium peddel, veiligheidskoord, handige rugzak om deze mee te nemen en een reparatie setje. Eenmaal bij het water aangekomen vouw je het SUP board uit, pomp je deze op en dan ben je klaar om het water te verkennen.

  SUP board kopen?

  Wil jij een SUP board kopen, zodat je deze zomer op ontdekkingstocht kan over de wateren bij jou in de buurt of in het buitenland? Zoek dan niet verder en kom je SUP board kopen bij Maxtotaal.nl.

  Maxtotaal.nl onderhoudt goede contacten met de koeriers, die af en aan rijden bij ons magazijn in Franeker. Door deze frequente ritjes, kun je al snel over jouw SUP board beschikken!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking