Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Ovens & magnetrons

    Magnetrons Wanneer de meeste mensen denken aan een magnetron, denken ze aan het snel opwarmen van voedsel maar magnetrons hebben vaak veel meer mogelijkheden. Naast de standaard enkele magnetron, die snel voedsel kan opwarmen en ontdooien, is er ook een combimagnetron. Het is een gecombineerde magnetron en oven die ook kan grillen en bakken. Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Magnetrons

  Wanneer de meeste mensen denken aan een magnetron, denken ze aan het snel opwarmen van voedsel maar magnetrons hebben vaak veel meer mogelijkheden. Naast de standaard enkele magnetron, die snel voedsel kan opwarmen en ontdooien, is er ook een combimagnetron. Het is een gecombineerde magnetron en oven die ook kan grillen en bakken.

   

  Pizzaoven

  De pizzaoven is snel en heeft een speciaal plaatje om pizza's met een krokante bodem te maken. De pizzaoven kan ook worden gebruikt om snel diepvriespizza's te bakken.

   

  Oven

  Wij verkopen ovens met een kookplaat en hete lucht ovens, mini ovens, grill,- bak- en ovens met draaispit en pizzasteen. De grill oven is perfect om vlees te garen en brood te bakken, de mini-oven is ideaal voor de kleine huishoudens zoals piccolini’s bakken en brood op te warmen/bakken. Met een oven die ingebouwd is met draaipit en pizzasteen kun je heerlijke kip grillen en pizza’s bakken. En met de oven met kookplaat, draaipit en hete lucht kun je natuurlijk lekkere kip grillen, eten bakken op een pannetje en natuurlijk eten opwarmen en bakken. 

   

  Klik op een van de producten die we te koop hebben voor meer specificaties!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking