Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Steppen

    Step Voor elke leeftijd en voorkeur is er een geschikte step. Naast de traditionele step, die vaak is uitgerust met luchtbanden, zijn er talloze andere soorten kindersteps. Voor de allerkleinsten zijn er zelfs driewielige steps, zodat je de step stabiel leert kennen. De afgelopen jaren is er zelfs een nieuwe trend ontstaan; de elektrische step Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Step

  Voor elke leeftijd en voorkeur is er een geschikte step. Naast de traditionele step, die vaak is uitgerust met luchtbanden, zijn er talloze andere soorten kindersteps. Voor de allerkleinsten zijn er zelfs driewielige steps, zodat je de step stabiel leert kennen. De afgelopen jaren is er zelfs een nieuwe trend ontstaan; de elektrische step. De stuntstep is niet opvouwbaar, dus je kunt veilig de meest geweldige stunts uitvoeren! Kies een opvouwbare step als je de step vaak wilt vervoeren.

   

  Soorten steppen

  Kinderstep: kindersteps zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De stepjes zijn kleurrijk en vooral geschikt voor het ontwikkelen van de beweging en motoriek van je kind. Ze hebben dubbele achter- en voorwielen die jouw kind stabiliteit geven zodat ze al op zeer jonge leeftijd kunnen worden gebruikt. Er zijn ook steppen beschikbaar voor oudere kinderen. Daarnaast zijn steppen verkrijgbaar in verschillende modellen, zo kun je ook kiezen voor een specifieke jongens- of meisjesstep. We hebben prachtige 3-in-1 steppen voor de allerkleinsten aan het assortiment toegevoegd. Je kunt eventueel het filter gebruiken om op leeftijd te selecteren.

  Stuntstep: een stuntstep is meestal iets zwaarder dan een gewone step, dus deze steppen zijn geweldig voor het doen van verschillende stunts. Een stuntstep is ook te herkennen aan het voorwiel, dat om zijn as kan draaien zodat de stunt zo vrij mogelijk is.

  Vouwstep: een opvouwbare step is handig als je hem gebruikt om de afstand tussen het station en de werkplek te overbruggen omdat je hem gemakkelijk mee kunt nemen in de trein. Een opvouwbare step is een ideaal cadeau omdat je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen in de auto. Opvouwbare steppen zijn beschikbaar voor alle leeftijden.

  Elektrische step: om steppen makkelijker te maken zijn er elektrische steppen geïntroduceerd. Een elektrische step zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk je bestemming bereikt. De elektrische step kan een snelheid halen tot 25 km/u en dankzij de lage opstap is de elektrische step ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast heb je voor een elektrische step geen rijbewijs nodig.

   

  Waar zijn steppen geschikt voor?

  Steppen zijn geschikt voor verschillende doeleinden en activiteiten, zoals:

  1. Recreatie: Steppen kunnen worden gebruikt voor recreatieve doeleinden. Het is een leuke en actieve manier om buiten te zijn en te genieten van de omgeving.

  2. Vervoer: Voor korte afstanden binnen steden of dorpen kunnen steppen een handig en milieuvriendelijk vervoersmiddel zijn. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen in het openbaar vervoer of in de auto.

  3. Sport en fitness: Steppen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging. Het trappen en balanceren op een step zorgt voor een goede workout voor je benen, buikspieren en balans. Het kan een leuke en effectieve cardio-activiteit zijn.

  4. Kinderen: Steppen zijn ook populair onder kinderen. Ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van balans, coördinatie en motorische vaardigheden. Er zijn speciale steppen ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden.

  5. Touring en verkenning: Als je graag nieuwe plekken wilt verkennen, kan steppen een leuke manier zijn om dat te doen. Je kunt op een step rustig door buurten, parken en fietspaden glijden terwijl je geniet van het landschap.

  6. Acrobatiek en tricks: Voor de meer avontuurlijk ingestelde mensen kunnen steppen worden gebruikt om trucs en stunts uit te voeren, vergelijkbaar met skateboarden of freestyle BMX.

  7. Mobiliteitshulpmiddel: Voor mensen met beperkte mobiliteit of balansproblemen kunnen steppen met extra stabiliteitsopties dienen als een handig hulpmiddel om zich te verplaatsen.

  8. Competities: Er zijn verschillende steppencompetities en -evenementen over de hele wereld, variërend van langeafstandsraces tot freestyle-wedstrijden. Dit kan een leuke manier zijn om je stepvaardigheden te testen en andere liefhebbers te ontmoeten.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking