Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Zuil speakers

    Zuil speakers Wij zijn de online specialist op het gebied van zuil speakers. Festivalgangers die het feestje zo nu en dan naar huis verplaatsen, kunnen eigenlijk niet zonder zo’n exemplaar. Ben je geslaagd voor jouw diploma of viert jouw vriendin haar verjaardag, dan zal de zuil speaker een sfeer verhogende werking hebben. Welke speaker uite Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Zuil speakers

  Wij zijn de online specialist op het gebied van zuil speakers. Festivalgangers die het feestje zo nu en dan naar huis verplaatsen, kunnen eigenlijk niet zonder zo’n exemplaar. Ben je geslaagd voor jouw diploma of viert jouw vriendin haar verjaardag, dan zal de zuil speaker een sfeer verhogende werking hebben. Welke speaker uiteindelijk de trillingen door jouw kamer zal verspreiden, hangt deels samen met jouw wensen.

  Is het van groot belang dat de toegestroomde menigte de liedjes woord voor woord mee kunnen zingen, dan heb je een hele andere geluidssterkte nodig dan wanneer er slechts wat achtergrondmuziek nodig is. Wij bieden een aantal zuil speakers aan die scherp geprijsd zijn, zodat je ook nog wat geld overhoudt voor andere elektronica!

   

  Staande speakers

  Zuil speakers zijn stuk voor stuk vloer staande speakers. Eigenlijk zegt het woord het al: deze worden niet op een voetstuk geplaatst maar zijn direct in aanraking met de grond. Een specificatie die je vaak ziet bij de aanschaf van staande speakers, is het Hz-getal. Hz, dat de afkorting is voor Hertz, geeft weer in hoeverre de speaker in staat is om hoge tonen te reproduceren. Dit is erg handig om te weten, want het is goed om je te realiseren dat niet iedere speaker zomaar in staat is om de hogere tonen ten gehore te brengen. Kwalitatief betere speakers kunnen dat dus wél.

   

  Wat is het voordeel van staande speakers?

  Staande speakers kennen enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een boekenplankmodel of soundbar. Allereerst zien staande speakers er erg fraai uit. Door het reusachtige voorkomen krijgt jouw bezoek gelijk het idee dat je een serieuze investering gedaan hebt. Bijkomend voordeel van dit model is het gegeven dat het gemakkelijk onderdeel gemaakt kan worden van jouw interieur, iets dat bij andere soorten speakers lastiger is.

   

  Andere speakers dan zuil speakers

  Wij bieden ook nog andere speakers aan dan zuil speakers. In onze webshop is het eveneens mogelijk om bluetooth-, badkamer-, of kussen speakers te bestellen. Ben je nog een beetje zoekende? Ons team adviseert je graag!

   

  De bestel zuil speakers bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking