Aszuigers

1
Een knetterend haardvuurtje zorgt voor de nodige sfeer en akoestiek in uw woonkamer, maar de ‘day after’ zijn asdeeltjes het enige overblijfsel van de houtblokken.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!

Aszuiger

Een knetterend haardvuurtje zorgt voor de nodige sfeer en akoestiek in uw woonkamer, maar de ‘day after’ zijn asdeeltjes het enige overblijfsel van de houtblokken. Ter behoud van uw open haard, doet u er verstandig aan om een aszuiger door de kachel te halen. De aszuiger is een speciaal soort stofzuiger die speciaal ontworpen is voor het schoon houden van uw haard.

Perel en Toolland zijn de twee merken die we momenteel bij Maxtotaal.nl aanbieden. Zoekt u een oplossing voor overgebleven asdeeltjes in uw houtkachel? Schaf dan vandaag nog een aszuiger aan bij Maxtotaal.nl.

Kachelstofzuiger

De aszuiger wordt hoofdzakelijk gebruikt als kachelstofzuiger. Een van de modellen die u bij ons kunt bestellen, is de Perel TC90601. Dit is een kachelstofzuiger met een krachtige motor van 1200 watt en een slang van 1 meter. De capaciteit van de aszuiger is 20 liter en heeft een slang van 1 meter.

Het is per avond verschillend hoeveel as er precies vrijkomt. Op avonden dat het geproduceerde as meevalt, volstaat een simpele poetsbeurt soms ook. De Toolland VK200 is speciaal voor dit soort situaties bedacht. Deze schoorsteenveegset kent een lange diameter, zodat uw handen niet onder het kool komen te zitten. Het handvat zorgt voor comfortabele grip.

As stofzuiger

Klanten die een as stofzuiger bestellen bij Maxtotaal.nl, doen dat niet alleen om binnenhaarden en buitenkachels te onderhouden. Barbecues worden er eveneens mee onder handen genomen. Pruttelende speklapjes en worstjes zorgen voor een hoop genot, maar tegelijkertijd produceren de buitenkeukens een hoop vuil. Met een as stofzuiger hoeft u de slang er maar doorheen te halen en de ‘bbq’ blinkt als nooit tevoren.

Aszuiger kopen

Besluit u een aszuiger te kopen, dan brengt dat het nodige comfort met zich mee. Aan de bovenkant van het apparaat is een hendel bevestigd, waarmee u de stofzuiger gemakkelijk kunt verplaatsen van schoonmaakhok naar binnen- of buitenplaats. Tevens is het apparaat uitgerust met een HEPA filter, die ervoor zorgt dat vuilresten worden gefilterd. Besluit u een aszuiger te kopen bij Maxtotaal.nl, dan streven wij ernaar om het product de volgende dag al bij u in huis te krijgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »