Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Aszuigers

    Aszuiger Een knetterend haardvuurtje zorgt voor de nodige sfeer en akoestiek in jouw woonkamer, maar de ‘day after’ zijn asdeeltjes het enige overblijfsel van de houtblokken. Ter behoud van jouw open haard, doe je er verstandig aan om een aszuiger door de kachel te halen. De aszuiger is een speciaal soort stofzuiger die speciaal ontworpen Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Aszuiger

  Een knetterend haardvuurtje zorgt voor de nodige sfeer en akoestiek in jouw woonkamer, maar de ‘day after’ zijn asdeeltjes het enige overblijfsel van de houtblokken. Ter behoud van jouw open haard, doe je er verstandig aan om een aszuiger door de kachel te halen. De aszuiger is een speciaal soort stofzuiger die speciaal ontworpen is voor het schoon houden van jouw haard.

  Perel en Toolland zijn de twee merken die wij momenteel aanbieden. Zoek je een oplossing voor overgebleven asdeeltjes in jouw houtkachel? Schaf dan vandaag nog een aszuiger aan!

   

  Kachelstofzuiger

  De aszuiger wordt hoofdzakelijk gebruikt als kachelstofzuiger. Een van de modellen die je bij ons kunt bestellen, is de Perel TC90601. Dit is een kachelstofzuiger met een krachtige motor van 1200 watt en een slang van 1 meter. De capaciteit van de aszuiger is 20 liter en heeft een slang van 1 meter.

  Het is per avond verschillend hoeveel as er precies vrijkomt. Op avonden dat het geproduceerde as meevalt, volstaat een simpele poetsbeurt soms ook. De Toolland VK200 is speciaal voor dit soort situaties bedacht. Deze schoorsteenveegset kent een lange diameter, zodat jouw handen niet onder het kool komen te zitten. Het handvat zorgt voor comfortabele grip.

   

  As stofzuiger

  Klanten die een as stofzuiger bestellen bij ons doen dat niet alleen om binnenhaarden en buitenkachels te onderhouden. Barbecues worden er eveneens mee onder handen genomen. Pruttelende speklapjes en worstjes zorgen voor een hoop genot maar tegelijkertijd produceren de buitenkeukens een hoop vuil. Met een as stofzuiger hoef je de slang er maar doorheen te halen en de ‘bbq’ blinkt als nooit tevoren.

   

  Aszuiger kopen

  Besluit je een aszuiger te kopen, dan brengt dat het nodige comfort met zich mee. Aan de bovenkant van het apparaat is een hendel bevestigd, waarmee je de stofzuiger gemakkelijk kunt verplaatsen van schoonmaakhok naar binnen- of buitenplaats. Tevens is het apparaat uitgerust met een HEPA filter, die ervoor zorgt dat vuilresten worden gefilterd. Besluit je een aszuiger te kopen bij ons, dan streven wij ernaar om het product de volgende dag al bij jou in huis te krijgen.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking