Toetsenborden

5
Sorteren op:
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Niet leverbaar
€69,95 €34,95
Niet op voorraad

Toetsenbord

U kunt nog zo'n mooie desktop tot uw beschikking hebben, maar zonder toetsenbord zult u er geen woord mee op papier krijgen. In de webshop van Maxtotaal.nl vindt u diverse varianten van het toetsenbord, die zowel los verkocht worden als in setjes. Het toetsenbord komt niet louter tot zijn recht bij het typen van verslagen, het verrichten van online aankopen of het versturen van mails, maar toont tevens zijn meerwaarde aan bij het spelen van games op het internet.

Is uw huidige toetsenbord nodig aan vervanging toe of wilt u maar wat graag een ander exemplaar proberen, omdat die van nu niet meer voldoet aan uw eisen? Weeg de verschillende opties van Maxtotaal.nl dan tegen elkaar af en kies er één die bij u past.

Waarom een gaming toetsenbord?

Het leeuwendeel van de opties die we verkopen, kunt u zien als een gaming toetsenbord. Liefhebbers van World of Warcraft, League of Legends of Warcraft verruilen hun normale toetsenbord vaak voor zo'n exemplaar, omdat het hun kwaliteit van spelen drastisch doet stijgen. Om u een beeld te geven van de vele voordelen van een gaming toetsenbord, hebben we hieronder een opsomming gemaakt waar u hopelijk wat aan heeft:

  • Simultaan gebruik van toetsen. Razendsnelle beslissingen maken om de tegenstander te snel af te zijn: dat is het enige wat telt bij games. Maar om dit te kunnen doen, is het belangrijk om meerdere toetsen tegelijk te kunnen indrukken. Een gaming toetsenbord is zo gebouwd dat dit mogelijk is.
  • Spectaculair effect. Enkele opties van het toetsenbord die we verkopen, zijn uitgerust met lichtgevende knoppen. Late night game sessies vinden zo niet meer in het donker plaats, maar in een sfeervolle ambiance.
  • Instelbaarheid van knoppen. Het instellen (of blokkeren) van specifieke knoppen is een feature die evenmin onbenoemd mag blijven. U kent bepaalde functies toe aan specifieke toetsen, zodat u gemakkelijker gamen kunt.

Hoe werkt een mechanisch toetsenbord

Het mechanisch toetsenbord, wat al onze gaming toetsenborden in feite zijn, kenmerkt zich door een iets andere werking dan u gewend bent bij reguliere toetsenborden. Aan de onderkant van de toetsen is een soort 'schaarmechanisme' geïmplementeerd. Bij het indrukken van één of meerdere toetsen, vouwt dit deel ineen. Dankzij dit principe hoeft de toets niet volledig ingedrukt te worden, wat een positieve uitwerking heeft op de snelheid van werken. In sommige spellen zijn (milli)seconden namelijk de doorslaggevende factor.

Toetsenbord kopen

Is uw oog gevallen op één van de varianten die we verkopen bij Maxtotaal.nl? Kom dan uw toetsenbord kopen in onze webshop. Goede samenwerkingen met PostNL en Trunkrs helpen ons snel te leveren aan u, waardoor u uw gaming level binnen de kortste keren naar een hoger niveau kunt tillen. Indien u vragen heeft over een specifiek item, neemt u gerust contact op met onze klantenservice.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »