Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Houtbranders

    Een houtbrander Voor de hobbyisten hebben wij met de houtbrander een tof accessoire waarmee je op hout kunt schrijven om kunstwerken te maken. Zo’n houtbrander wordt ook wel een 'pyrografische pen' genoemd en beschikt over exceptionele kwaliteiten waarmee je tot fantastische werkjes komt. Met de houtbrander verander je simpele varianten van Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  € 19,95
  € 9,95
  Velleman VTPY01 houtbrander

  Velleman VTPY01 houtbrander

  Velleman VTPY01 houtbrander-pyrograveur hobbyset...
  Niet op voorraad
  €9,95

   

  Een houtbrander

  Voor de hobbyisten hebben wij met de houtbrander een tof accessoire waarmee je op hout kunt schrijven om kunstwerken te maken. Zo’n houtbrander wordt ook wel een 'pyrografische pen' genoemd en beschikt over exceptionele kwaliteiten waarmee je tot fantastische werkjes komt. Met de houtbrander verander je simpele varianten van een snijplank of serveerplank in iets spectaculairs, zonder dat je er onwijs veel talent voor hoeft te hebben.

  Wij verkopen maar liefst drie varianten van de houtbrander, die stuk voor stuk afkomstig zijn uit de fabrieken van verschillende fabrikanten. Overweeg je de aanschaf van een houtbrander maar zoek je wat verdieping over dit hulpmiddel? Meer informatie tref je hieronder aan.

   

  Hoe werkt een houtbrander pen?

  Voordat je zorgvuldig te werk gaat met de houtbrander pen, is het handig om een aantal zaken klaar te leggen: de houtbrander zelf, een schaar, een potlood, een stuk carbonpapier, een uitgedraaide variant van de tekst of vormen en het hout dat je mooier wilt maken. Knip een stuk carbonpapier uit ter grootte van het stuk hout en leg daar de geprinte vormen of woorden op.

  Trek deze vormen en letters zorgvuldig, zodat deze contouren goed zichtbaar worden op het hout. Vergeet op voorhand niet na te denken over de grootte van de dingen die je wilt vereeuwigen met de houtbrander, want alleen op die wijze past alles er op. Nadat alles er met pennenstreken op staat, pak je de houtbrander pen erbij om alle figuren in het hout te maken. Het resultaat zal er zijn!

   

  Wat kun je met een houtbrander set?

  Een houtbrander set wordt vooral aangeschaft om saaie oppervlakken van hout wat franje te geven. Wil je een vriend of vriendin in het zonnetje zetten die bij jullie groep bekendstaat als borrelaar? Tover een normale borrelplank dan om in een gepersonaliseerde variant, waar je zijn of haar naam inbrandt. Maar ook als je een buurvrouw of oud-klasgenoot hebt die niets liever doet dan kokkerellen in de vrije tijd, komt een houtbrander goed tot zijn recht. Snij- of broodplanken van hout zijn namelijk eenvoudig te bewerken met een houtbrander set. Fotolijstjes van hout, pollepels of doosjes zijn andere voorbeelden van oppervlakken die te solderen zijn met de houtbrander.

   

  Een houtbrander kopen

  Heb je na het lezen van bovenstaande tekst geen enkele twijfel meer over een houtbrander en wil je een exemplaar tot jouw beschikking krijgen? Bestel jouw houtbrander dan in onze webshop, jouw specialist in elektronica voor in en rondom het huis. Bestellingen die voor 23:59 bij ons binnen zijn, worden in het merendeel van de gevallen morgen al bij jou bezorgd. Hiertoe zijn we in staat vanwege goede connecties met onze vervoerders PostNL en Trunkrs, die af en aan rijden bij ons distributiecentrum in Franeker. Kies nu de houtbrander van jouw voorkeur en doorloop ons vereenvoudigde afrekenproces.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking