Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Kerst

    Aankomende feestdagen Aan alle kerstliedjes, warme chocolademelk en het opzetten van de kerstboom merk je al snel dat de feestdagen op tocht zijn. Tóch ontbreekt er nog iets aan die prachtige kerstboom... cadeautjes! Elk jaar weer een uniek cadeau vinden kan erg lastig zijn. Daarom vind je bij Maxtotaal het perfecte assortiment aan kerstcadea Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Aankomende feestdagen

  Aan alle kerstliedjes, warme chocolademelk en het opzetten van de kerstboom merk je al snel dat de feestdagen op tocht zijn. Tóch ontbreekt er nog iets aan die prachtige kerstboom... cadeautjes! Elk jaar weer een uniek cadeau vinden kan erg lastig zijn. Daarom vind je bij Maxtotaal het perfecte assortiment aan kerstcadeaus.

   

  Wat kun je doen tijdens de kerstdagen?

  Tijd doorbrengen met familie: Kerstmis is een uitgelezen kans om quality time door te brengen met je dierbaren. Samen een feestelijke maaltijd bereiden, spelletjes spelen of gewoon gezellig kletsen bij de open haard, dit zijn de momenten die herinneringen creëren en waar je later met een warm gevoel aan terugdenkt.

  Decoratie en ambiance: Transformeer je huis in een magische kerstwereld. Haal de dozen met kerstversiering tevoorschijn en laat je creativiteit de vrije loop. Van twinkelende lichtjes tot glinsterende slingers en een prachtig versierde kerstboom, de decoraties zorgen voor een feestelijke sfeer waar je elke dag van kunt genieten.

  Culinaire avonturen: Kerstmis draait ook om heerlijk eten en drinken. Probeer nieuwe recepten uit, bak traditionele kerstkoekjes, maak een feestelijke cocktail of bereid een uitgebreid diner met alle klassiekers. Samen koken en genieten van al dat lekkers is een geweldige manier om de kerstsfeer te proeven en te delen.

  Kerstfilms en muziek: Breng de avonden door met het kijken naar klassieke kerstfilms zoals "It's a Wonderful Life" of "Home Alone". Wikkel jezelf in een warm deken en geniet van de hartverwarmende verhalen die je in de feestelijke stemming brengen. Luister ook naar kerstmuziek, van vrolijke deuntjes tot serene kerstliederen, ze vullen de lucht met vreugde en nostalgie.

  Je kunt ook tijdens de kerstdagen een kerstmarkt bezoeken. Een kerstmarkt is een speciale markt die wordt gehouden tijdens de kerstperiode, meestal in de maand december. Het is een plaats waar mensen samenkomen om te genieten van de feestelijke sfeer, kerstinkopen te doen en te genieten van verschillende activiteiten.

  Op een kerstmarkt vind je meestal kraampjes en stalletjes die allerlei producten verkopen die te maken hebben met Kerstmis. Dit kan variëren van handgemaakte ambachten en decoraties tot kerstcadeaus, kerstboomversieringen, kaarsen, kerstkleding en lokale lekkernijen.

  Naast het winkelen bieden kerstmarkten ook vaak andere activiteiten en entertainment. Je kunt genieten van traditionele kerstmuziek en optredens, zoals koren die kerstliederen zingen of live muziekoptredens. Er kunnen ook attracties zijn, zoals een ijsbaan waar je kunt schaatsen, een reuzenrad of een draaimolen voor kinderen. Bovendien zijn er vaak eetkraampjes waar je kunt genieten van heerlijke traditionele gerechten, zoals glühwein (warme gekruide wijn), geroosterde kastanjes, wafels, worstjes en andere lekkernijen.

  Kerstmarkten zijn populair in veel landen over de hele wereld, vooral in Europa. Duitsland staat bekend om zijn traditionele kerstmarkten, zoals de beroemde markten in steden als Keulen, Frankfurt, Neurenberg en Dresden. Andere Europese landen, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, hebben ook prachtige kerstmarkten.

   

  Hoe is kerst ontstaan?

  Kerst is ontstaan als een speciale viering om de geboorte van Jezus Christus te herdenken. Jezus was een belangrijk persoon in het christendom, een religie die door veel mensen wordt gevolgd. Kerst is een feest dat op 25 december wordt gevierd, maar het is niet precies bekend op welke datum Jezus werd geboren.

  Het begon allemaal heel lang geleden, ongeveer 2000 jaar geleden, in een plaats genaamd Bethlehem. Daar werd Jezus geboren in een stal, omdat er geen plek was in de herberg. Volgens het verhaal brachten herders en wijzen geschenken naar de pasgeboren baby Jezus, en er was een speciale ster aan de hemel die hen de weg wees.

  Mensen begonnen Jezus' geboorte te herdenken en te vieren door samen te komen, te bidden en liederen te zingen. Na verloop van tijd werd 25 december gekozen als de dag om Kerstmis te vieren. Dit was een slimme keuze omdat het dicht bij een oude Romeinse feestdag lag genaamd "Saturnalia" en het hielp om de mensen te betrekken die al gewend waren om op die dag te feesten.

   

  Op zoek naar een cadeau voor de aankomende feestdagen?

  Bij ons vind je tijdens de feestdagen altijd de perfecte cadeautjes voor jong en oud en voor hem en haar. Zoals een robot bouwpakket, elektrische step, gereedschap, karaoke set, airfryer, computeraccessoires, smart-home accessoires en veel meer. Bij ons ben je aan het juiste adres. En hoewel er mensen zijn die denken dat ze alles al hebben, kun je bewijzen dat ze ongelijk hebben. Maak er een extra glanzende kerst van met onze perfecte cadeaus!

   

  Klantenservice

  Bij Maxtotaal vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom bieden wij niet alleen topkwaliteit producten aan, maar ook een uitstekende klantenservice. Als u vragen heeft over onze producten of diensten, dan staan onze vriendelijke medewerkers altijd klaar om u te helpen.

   

  Levering

  Bovendien bieden wij ook snelle en betrouwbare levering aan. Wanneer u een bestelling plaatst bij Maxtotaal, dan kunt u erop vertrouwen dat uw producten snel en veilig worden geleverd.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking