Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Lasse - Vrijdag 15 September 2023

  Top 6 Hulp & Zorg artikelen die jij nog niet kent!

  Wij bij Maxtotaal zijn voortdurend bezig met nieuwe producten toevoegen aan onze Hulp & Zorgmiddelen pagina. Soms is het ene product dan ook een stuk onbekender dan de ander. In deze blog zullen we een aantal producten bespreken die wij verkopen maar jij wellicht nog niet kent, daarnaast bespreken wij ook artikelen die wij (nog) niet verkopen maar misschien wel interessant zijn om toe te voegen aan onze collectie.

   

  6 Bekende en Onbekende Hulpmiddelen voor een Gemakkelijker Leven!

  In de wereld van hulp- en zorgartikelen is er een overvloed aan innovatie en ontwikkeling gaande. Als consument kunnen we soms overweldigd raken door de talloze opties die beschikbaar zijn. Hier zijn zes verbazingwekkende hulp- en zorgartikelen die je misschien nog niet kent, maar die je leven op een positieve manier kunnen veranderen. Van opvouwbaar bestek tot blauw licht filter brillen, laten we deze producten eens van dichtbij bekijken.

   

  Opvouwbaar Bestek

  Waarom je het misschien nog niet kent: Opvouwbaar bestek is een relatief nieuw concept dat steeds populairder wordt, maar velen zijn er nog niet bekend mee. Dit komt omdat traditioneel bestek al eeuwenlang in dezelfde vorm wordt gebruikt, en mensen zijn gewend geraakt aan het idee van massieve, niet-opvouwbare messen, vorken en lepels

  Wat is het en wat doet het: Opvouwbaar bestek is een handig hulpmiddel voor mensen onderweg. Het bestaat uit inklapbare messen, vorken en lepels die gemakkelijk in je tas passen. Deze setjes zijn perfect voor mensen die vaak uit eten gaan of onderweg een snelle hap willen eten. Ze zijn hygiënisch, herbruikbaar en verminderen het gebruik van wegwerpplastic.

   

   

  Tandpasta Uitknijper

  Waarom je het misschien nog niet kent: De tandpastatube uitknijper is een klein en eenvoudig apparaat, maar het wordt vaak over het hoofd gezien omdat mensen gewend zijn om tandpasta met de hand uit te knijpen.

  Wat is het en wat doet het: De tandpastatube uitknijper is een slimme gadget die het gedoe van het handmatig uitknijpen van tandpasta wegneemt. Je bevestigt het aan het uiteinde van je tandpastatube en draait het om de tandpasta er moeiteloos uit te persen. Het bespaart niet alleen tandpastatijd, maar zorgt er ook voor dat je elke laatste druppel gebruikt, wat geld bespaart en afval minimaliseert.

   

   

  Rolstoel en Rollator 2-in-1

  Waarom je het misschien nog niet kent: Deze innovatieve combinatie van een rolstoel en een rollator is nog niet algemeen bekend, maar kan een gamechanger zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen doordat het 2 hulpmiddelen in 1 zijn.

  Wat is het en wat doet het: De rolstoel en rollator 2-in-1 is een multifunctioneel hulpmiddel dat kan worden gebruikt als een gewone rollator voor dagelijks gebruik, maar met een eenvoudige aanpassing kan worden omgezet in een rolstoel wanneer dat nodig is. Dit biedt meer flexibiliteit en vrijheid aan mensen die anders afhankelijk zijn van twee afzonderlijke apparaten.

   

   

  Elektrisch deken en Verwarmingskussen

  Waarom je het misschien nog niet kent: Elektrische dekens en verwarmingskussens zijn weliswaar geen nieuwe uitvinding, maar recente technologische verbeteringen hebben ze efficiënter en veiliger gemaakt.

  Wat is het en wat doet het: Deze 2-in-1 hulp- en zorgartikelen zijn ideaal voor de koude wintermaanden of voor mensen die last hebben van spierpijn of gewrichtspijn. Ze kunnen zowel als deken op je bed worden gebruikt als opgerold tot een kussen om gerichte warmte te bieden. Met instelbare temperatuurstanden en automatische uitschakelfuncties zijn ze veilig en comfortabel.

   

   

  Geurwekker

  Waarom je het misschien nog niet kent: Terwijl traditionele wekkers geluid gebruiken om je wakker te maken, is de geurwekker een nieuwere en zachtere benadering.

  Wat is het en wat doet het: Een geurwekker wekt je niet met een luid alarm, maar met een aangename geur. Je kunt je favoriete geurcapsules in het apparaat plaatsen, en op het ingestelde tijdstip begint het een zachte geur te verspreiden om je subtiel wakker te maken. Dit is perfect voor mensen die moeite hebben met abrupt ontwaken en de dag liever rustig beginnen.

   

   

  Blauw Licht Filter Bril

  Waarom je het misschien nog niet kent: Blauw licht filter brillen zijn misschien bekend bij mensen die veel tijd voor schermen doorbrengen, maar ze worden nog niet door iedereen erkend als een essentieel hulp- en zorgartikel.

  Wat is het en wat doet het: Blauw licht filter brillen zijn ontworpen om schadelijk blauw licht uit elektronische apparaten zoals computerschermen en smartphones te blokkeren. Ze verminderen oogvermoeidheid, verbeteren de slaapkwaliteit en kunnen zelfs helpen bij het voorkomen van digitale oogstress. Het dragen van deze brillen is een eenvoudige manier om de gezondheid van je ogen te beschermen in onze door schermen gedomineerde wereld.

   

   

  Wat zijn de voordelen van een blauw licht filter bril?

  Bescherming van de ogen: Blauw licht, afkomstig van digitale schermen zoals computers, smartphones en televisies, kan vermoeide en gestreste ogen veroorzaken. Een blauw licht filter bril beschermt je ogen door het schadelijke blauwe licht te verminderen, waardoor je minder last hebt van oogvermoeidheid en droge ogen.

  Verbetering van de slaapkwaliteit: Blootstelling aan blauw licht in de avonduren kan je slaap verstoren, omdat het je natuurlijke slaapcyclus kan verstoren. Het dragen van een blauw licht filter bril voor het slapengaan helpt je om beter te slapen, omdat het de aanmaak van melatonine (het slaaphormoon) niet verstoort.

  Voorkoming van digitale oogstress: Als je lange uren achter een computer doorbrengt voor werk of studie, is de kans groot dat je last hebt van digitale oogstress. Een blauw licht filter bril helpt om deze stress te verminderen door het schermlicht te verzachten en de schittering te verminderen, waardoor je comfortabeler kunt werken.

  Langdurige ooggezondheid: Langdurige blootstelling aan blauw licht kan leiden tot potentiële langetermijneffecten op de ogen, zoals netvliesbeschadiging. Een blauw licht filter bril kan helpen om de gezondheid van je ogen op de lange termijn te beschermen.

  Verbeterde concentratie: Door minder last te hebben van oogvermoeidheid en hoofdpijn, kun je je beter concentreren tijdens het werken of studeren. Dit kan je productiviteit aanzienlijk verbeteren.

   

  Conclusie

  Nu je deze zes innovatieve hulp- en zorgartikelen hebt ontdekt, kun je overwegen hoe ze jouw leven kunnen verbeteren. Of het nu gaat om meer comfort, gemak of gezondheidsvoordelen, deze producten hebben veel te bieden. Dus, de volgende keer dat je op zoek bent naar slimme oplossingen voor alledaagse uitdagingen, overweeg dan deze verborgen pareltjes van Maxtotaal!

  Nieuws, tips en meer!

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking