Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lasse - Dinsdag 22 November 2022

    De Top 6 Leukste Funcooking Apparaten!

    Het zit hem al in de naam: Funcooking. Het betekent simpelweg niks anders dan lol hebben tijdens het koken en natuurlijk het genieten van het eten. Fun cooking geeft een ontzettend leuke sfeer en is daarom niet voor niks een hardlopende trend. Er zijn verschillende soorten fun cooking waarmee u een gezellig etentje kan organiseren, ik licht de top 6 leukste en beste funcooking apparaten uit in deze blog speciaal voor u!

    Maak Koken Leuk en Gemakkelijk met deze funcooking apparaten

    Deze funcooking apparaten variëren van een pizza oven tot een chocoladefontein en zijn perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie. Door deze funcooking apparaten in huis te halen, wordt koken niet alleen leuk, maar ook nog eens een stuk makkelijker en gezelliger! Lees hieronder hoe we verder op de apparaten in gaan.

    Poffertjesmaker

    Wie houdt er niet van heerlijke Hollandse poffertjes en dan ook nog eens zelf gemaakt? Ik denk toch bijna niemand. Doordat er maar een klein aantal poffertjes tegelijk in de poffertjesmaker kan is de wachttijd iets langer, in deze tijd kunt u met het hele gezin de leukste verhalen aan elkaar vertellen en vragen hoe het nou echt gaat met elkaar. Na een tijdje zijn de eerste heerlijke goudbruine poffertjes klaar om opgegeten te worden, maar vergeet niet genoeg poedersuiker of andere toppings aan te brengen op de poffertjes ;) Wij bieden verschillende poffertjesmakers aan waar u de heerlijkste poffertjes mee kunt maken.

    Wafelijzer

    Heerlijke Luikse wafels maar dan vanuit huis, wie wil dat nou niet! Ja, ook wafels maken met een wafelijzer behoort tot de mogelijkheden van funcooking.  Er zijn verschillende soorten wafels die je kunt maken met een wafelijzer, zo kunt u bananen wafels maken door een eigen beslag te maken met ei, banaan, bloem en een klein scheutje melk dit is een perfecte oplossing als u weinig eetlust heeft in de ochtend. Bent u vaak in de sportschool bezig met zware gewichten dan is ook daar een optie voor genaamd eiwitwafels. Maak een beslag van eieren, bloem, kwark, eiwitpoeder en een klein scheutje melk, een super recept om te eten nadat u klaar bent met trainen. Zo vult u direct na het sporten u lichaam weer aan met de nodige eiwitten.

     

     

    Ijsmachine

    Soms is het toch wel erg lekker om na het eten of tussendoor op een warme dag te genieten van een heerlijk ijsje. Dit gaat nog makkelijker als je een ijsmachine in huis hebt, je kunt verschillende soorten ijs maken met de ijsmachine. Een aantal voorbeelden zijn roomijs, sorbetijs en eventueel softijs.  Bij sommige ijsmachines krijgt u een koelelement meegeleverd die ervoor zorgt dat het ijs lekker koud blijft, het is belangrijk om het koelelement een dag voor dat u ijs maakt in de vriezer legt. Kortom ijs maken met een ijsmachine is leuk, lekker en een stuk goedkoper dan ijs halen bij de ijswinkel.

     

     

    Popcornmaker

    Tijdens een film popcorn eten, het hoort erbij. Maar wist je dat je ook je eigen popcorn kan maken vanaf thuis. Het enige wat u nodig heeft is een popcornmaker en mais korrels, u doet de maiskorrels in de popcorn maker en zet de popcornmaker aan. Vervolgens wordt de popcornmaker heet en wordt de mais verhit waardoor het vocht in de korrels verdampt. Als dit proces begint te werken poppen de maiskorrels en krijg je popcorn. Zet een bak onder de popcornmaker en geniet bij u film van uw heerlijk eigengemaakte popcorn die ook nog eens een stuk gezonder is dan die uit de bioscoop.

     

     

    Suikerspinmachine

    Je ziet ze vaak in groter formaat staan bij de kermis, maar hoe vet zou het zijn als je ook je eigen suikerspinnen zou kunnen maken thuis die net zo lekker of misschien wel lekkerder zijn. Ik kan je vertellen dat het kan, u kunt een klein formaat kopen die niet eens zo duur hoeft te zijn. Het enige wat u vervolgens hoeft bij te kopen is een potje met suikerspinsuiker, u doet de suikerspinsuiker in de suikerspinmachine die vervolgens begint te draaien en heet te worden. Dan pakt u een suikerspin stokje en draait u met de klok mee langs de rand van de suikerspinmachine. U zult zien dat er na een aantal seconden een suikerspin te voor schijn komt op het stokje die steeds maar groter wordt. Wanneer u de suikerspin groot genoeg vindt kunt u de suikerspinmachine uit zetten en genieten van uw suikerspin.

     

     

    Chocolade Fontein

    Ik denk dat iedereen het wel met mij eens is dat alles lekker is met chocola. Met een chocolade fontein kunt u genieten van alles wat u lekker vindt met chocola, zoals aardbeien, lange vingers en noem zo maar meer op.  Heeft u net genoten van een heerlijke maaltijd maar heeft u ook nog zin in een heerlijk toetje? Dan is de chocolade fontein de ideale oplossing. Doe de stekker van de chocolade fontein in het stopcontact en zorg ervoor dat u chocolade in de onderkant van de chocolade fontein doet. De chocolade fontein wordt warm en zorgt er dus voor dat de chocolade verder smelt, de fontein zorgt er vervolgens voor dat de gesmolten chocolade naar boven wordt gepompt en naar beneden druipt. Dit proces herhaalt zich steeds en daardoor hoeft u zich niet zorgen te maken dat de chocola bijna op is. Als u al de stappen heeft voltooid kunt u aardbeien, lange vingers etc. onder de fontein houden en daarna heerlijk genieten van uw chocolade snacks!

     

    Nieuws, tips en meer!

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking