Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  LED lichtslang

    LED lichtslang De tuin is een plek waar je je van ’s middags tot ’s avonds laat vermaakt na een lange werkdag. Om hier ook na zonsondergang te kunnen blijven zitten, is een LED lichtslang geen overbodige luxe. Een LED lichtslang is een lang snoer met licht, die de omgeving daar omheen op sierlijke wijze verlicht. De LED lichtslang is eenvo Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  LED lichtslang

  De tuin is een plek waar je je van ’s middags tot ’s avonds laat vermaakt na een lange werkdag. Om hier ook na zonsondergang te kunnen blijven zitten, is een LED lichtslang geen overbodige luxe. Een LED lichtslang is een lang snoer met licht, die de omgeving daar omheen op sierlijke wijze verlicht. De LED lichtslang is eenvoudig vast te maken langs een richel of hek, maar kan ook rondom een boom gewikkeld worden.

  Wij verkopen de LED lichtslang in twee formaten. De ene lengte bedraagt 6 meter, terwijl de andere LED lichtslang met zijn 9 meter, wel 3 meter langer is. Heb jij al een plek in gedachten waar je meer sfeer wilt aanbrengen? Hieronder vertellen we je er meer over!

   

  LED lichtslang binnen

  Hoewel buitenshuis de meest gekozen optie is, is het ophangen van de LED lichtslang binnen geen zeldzaamheid. Een thuiskroeg, mancave of keet zijn plekken waar de binnen LED lichtslang een mooi plekje verdienen. Bevestig de LED lichtslang langs de onderzijde van de bar, maak een kader rondom een poster of highlight het tv-meubel waar je console op staat. De mogelijkheden van deze lichtslang zijn eindeloos!

  Dit type LED lichtslang kan ook tijdelijk van stal gehaald worden in de wintermaanden. Hang de lampjes in de takken van de kerstboom die je gekocht hebt en zie een gemoedelijke feestmaand tegemoet!

   

  LED lichtslang buiten

  De feestdagen worden thuis een stuk gezelliger met de LED lichtslang voor buiten. Versier de toegangspoorten rondom je huis, leuk de ruimte rondom de voordeur wat op en geef de Kerstmaand wat franje. Een mooie LED lichtslang die we hiervoor aanbieden, is de LED lichtslang 6 meter rood. De kerstkleurige streng brengt jou en de hele buurt in opperbeste stemming in december.

  Heb je zojuist een tuinhuisje of afdakje laten maken, maar behoeft dit nog wat aankleding? De LED lichtslang buiten kan hier ook van meerwaarde zijn in de overige maanden. Het aangename aan de LED lichtslang is dat hij in kleinere stukken te knippen is. Op die manier kun je ook andere delen verlichten met de slang.

   

  Lichtslang met LED verlichting

  Lichtslang LED verlichting is een populaire subcategorie binnen onze lichteffecten. Zie jij al helemaal voor je hoe je binnen- of buitenruimtes gaat verlichten met de LED lichtslang? Twijfel dan niet langer en sla je slag in onze webshop. Bij ons heb je 30 dagen bedenktijd, waardoor je je beslissing nog kunt terugdraaien binnen korte tijd. We hanteren snelle levertijden bij ons, waardoor je het product binnen de kortste keren in je bezit hebt.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking