Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Tuintafel hoezen

  Tuintafel hoes Een tuintafel hoes zorgt ervoor dat jouw buitentafel lang mooi blijft. Dit flinterdunne product is erg ‘stretchy’, waardoor je de tuintafel hoes eenvoudig om jouw tafel kunt klemmen. Het gebruiksgemak van de tuintafel hoes wordt dan ook erg versterkt om deze reden. Overweeg je al geruime tijd om een hoes aan te schaffen en wil Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Tuintafel hoes

  Een tuintafel hoes zorgt ervoor dat jouw buitentafel lang mooi blijft. Dit flinterdunne product is erg ‘stretchy’, waardoor je de tuintafel hoes eenvoudig om jouw tafel kunt klemmen. Het gebruiksgemak van de tuintafel hoes wordt dan ook erg versterkt om deze reden.

  Overweeg je al geruime tijd om een hoes aan te schaffen en wil je meer weten over de voordelen van dit product? Op deze pagina vertellen we je meer over de tuintafel hoes!

   

  Beschermhoes

  De beschermhoes is bij ons verkrijgbaar in twee uitvoeringen: wit en zwart. De Perel FP410 hoes voor rechthoekige tafel 180 x 75 x 74 cm, de witte van de twee, wordt veelal gekocht voor feestelijke gelegenheden. De lichte uitstraling van zo’n beschermhoes zorgt voor een serene rust op jouw feest.

  Daarnaast bieden wij ook een zwarte tuintafel hoes aan, in de vorm van de Perel FP411 hoes voor rechthoekige tafel zwart 180 x 75 x 74 cm. Dit product wordt vaker aangeschaft voor zakelijkere aangelegenheden, zoals een bedrijfsborrel. Vlekken zijn er minder zichtbaar in en de hoes is gemakkelijk af te nemen met een borstel.

   

  Tuintafel hoes voor buiten

  Ter behoud van hun buitentafel, kiezen mensen er vaak voor om het af te dekken op momenten dat de tafel buiten gebruik is. Hierdoor krijgen vogels geen kans om te poepen op jouw tafel en katten kunnen eronder geen onderkomen vinden.

  Naast een hele praktische uitwerking, bekleedt de tuintafel hoes voor buiten ook een sierlijke functie. Door een tuintafel hoes over de tafel te trekken, krijgt jouw verjaardag of borrel een extra feestelijk tintje.

   

  Maxtotaal

  Naast de tuintafel hoes, kun je bij ons ook een tuintafel bestellen. De kunststof vouwtafel is 180 cm lang en 74 cm breed, waarmee deze afmetingen precies aansluiten op al onze varianten van de beschermhoes. De tafel is inklapbaar, waardoor je er in de winterperiode eventueel voor kunt kiezen om het product een plekje te verschaffen in de garage. Besteedt je meer dan €50,00 in onze webshop? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

   

  De beste hoes voor tuintafels bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking