Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Nedis rookmelder

    Nedis rookmelder Damp die vanuit de badkamer in de hal komt, zorgt doorgaans voor vals alarm bij je thuis. Maar als het menens is, kun je maar beter de Nedis rookmelder in huis hebben. Dit slimme apparaat is in staat om onderscheid te maken tussen rook en hitte en geeft je een waarschuwing zodra er situaties ontstaan waar je niet op hebt gerek Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Nedis rookmelder

  Damp die vanuit de badkamer in de hal komt, zorgt doorgaans voor vals alarm bij je thuis. Maar als het menens is, kun je maar beter de Nedis rookmelder in huis hebben. Dit slimme apparaat is in staat om onderscheid te maken tussen rook en hitte en geeft je een waarschuwing zodra er situaties ontstaan waar je niet op hebt gerekend.

  De Nedis rookmelder is niet het enige apparaat uit de collectie van Nedis Smartlife die bij jou in huis van pas komt. Dit bedrijf biedt ook ingenieuze deurbellen, schakelaars en camera’s aan, zodat je altijd de controle houdt over de processen in en rondom jouw woning. Wij vertellen je op deze pagina graag meer over de Nedis rookmelder.

   

  WiFi rookmelder

  De Nedis rookmelder is een zogenaamde WiFi rookmelder. Zo’n soort apparaat staat in verbinding met de router in jouw meterkast, zodat je met een handige applicatie inzichtelijk kunt maken wat er gaande is. Registreert de WiFi rookmelder een onwezenlijk hoge temperatuur, dan zal het alarm ten gehore worden gebracht. Zodoende weet iedereen direct dat er mogelijk een onveilige situatie ontstaan is.

   

  Koppelbare rookmelders

  Heb je naast de rookmelder van dit merk ook een slimme lamp, dan is het mogelijk om de apparaten met elkaar verbinden. Het zijn namelijk stuk voor stuk rookmelders die koppelbaar zijn. Beginnen alle alarmbellen dus te rinkelen, dan kun je instellen dat de lichten aangaan om je extra te waarschuwen. Zo ben je nooit te laat om te ontsnappen aan vuur of om actie te ondernemen.

   

  Nedis rookmelder installeren

  Het installeren van de Nedis rookmelder is geen ingewikkelde karwei. Er worden namelijk standaard wat schroefjes meegeleverd, waarmee je het apparaat aan jouw plafond kunt bevestigen. Ben je niet heel handig aangelegd en heb je wat hulp nodig? Neem dan een kijkje in de startgids, waarin exact beschreven staat welke stappen je moet ondernemen.

  Nadat dit achter de rug is, kun je de speciale Nedis rookmelder app installeren. Deze is kosteloos te downloaden in de Google Play Store en App Store. Zodra er zich onheilspellende situaties voordoen, zal het alarm een geluid produceren van 85 decibel.

   

  De beste Nedis rookmelders bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking