Nedis brandmelder

3
Damp die vanuit de badkamer in het halletje komt, zorgt doorgaans voor vals alarm bij u thuis. Maar als het menens is, kunt u maar beter de Nedis rookmelder in huis hebben.
Lees meer
Sorteren op:

Nedis rookmelder

Damp die vanuit de badkamer in het halletje komt, zorgt doorgaans voor vals alarm bij u thuis. Maar als het menens is, kunt u maar beter de Nedis rookmelder in huis hebben. Dit slimme apparaat is in staat om onderscheid te maken tussen rook en hitte en geeft u een waarschuwing zodra er situaties ontstaan waar u niet op heeft gerekend.

De Nedis rookmelder is niet het enige apparaat uit de collectie van Nedis Smartlife die bij u in huis van pas komt. Dit bedrijf biedt ook ingenieuze deurbellen, schakelaars en camera’s aan, zodat u altijd de controle houdt over de processen in en rondom uw woning. Maxtotaal.nl vertelt u op deze pagina meer over de Nedis rookmelder.

Wifi rookmelder

De Nedis rookmelder is een zogenaamde Wifi rookmelder. Zo’n soort apparaat staat in verbinding met de router in uw meterkast, zodat u met een handige applicatie inzichtelijk kunt maken wat er gaande is. Registreert de Wifi rookmelder een onwezenlijk hoge temperatuur, dan zal het alarm ten gehore worden gebracht. Zodoende weet iedereen direct dat er mogelijk een onveilige situatie ontstaan is.

Brandmelders koppelbaar

Heeft u naast de rookmelder van dit merk ook een slimme lamp, dan is het mogelijk om de apparaten met elkaar verbinden. Het zijn namelijk stuk voor stuk brandmelders die koppelbaar zijn. Beginnen alle alarmbellen dus te rinkelen, dan kunt u instellen dat de lichten aangaan om u extra te waarschuwen. Zodoende bent u nooit te laat om te ontsnappen aan vuur of actie te ondernemen.

Nedis rookmelder installeren

Het installeren van de Nedis rookmelder is geen ingewikkeld karwei. Er worden namelijk standaard wat schroefjes meegeleverd, waarmee u het apparaat aan uw plafond kunt bevestigen. Bent u niet heel handig aangelegd en heeft u wat hulp nodig? Neem dan een kijkje in de snelstartgids, waarin exact beschreven staat welke stappen u moet ondernemen.

Nadat dit achter de rug is, kunt u de speciale Nedis rookmelder app installeren. Deze is kosteloos te downloaden in de Google Play Store en App Store. Zodra er zich onheilspellende situaties voordoen, zal het alarm een geluid produceren van 85 decibel.

De besete Nedis rookmelders bestel je bij Maxtotaal.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »