Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Parasolvoet

    Parasolvoet Op het moment dat de wind onder jouw parasol komt, kiepert de parasol om voor je het doorhebt. Om schade aan jouw parasol te voorkomen, raden wij je aan om er een parasolvoet bij te bestellen. Een parasolvoet is voorzien van een smalle opening, waardoor je de paal van de parasol er zo in kunt steken. Wij bieden uitsluitend vulbare Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Parasolvoet

  Op het moment dat de wind onder jouw parasol komt, kiepert de parasol om voor je het doorhebt. Om schade aan jouw parasol te voorkomen, raden wij je aan om er een parasolvoet bij te bestellen. Een parasolvoet is voorzien van een smalle opening, waardoor je de paal van de parasol er zo in kunt steken.

  Wij bieden uitsluitend vulbare varianten van de ‘voet’ aan. Dit betekent dat je een grote hoeveelheid water in de parasolvoet laat stromen, om de versteviging te vergemakkelijken. Wil je meer weten over de parasolvoet? Op deze pagina bespreken we de mogelijkheden.

   

  Vulbare parasolvoet

  Zoals de productnaam al verklapt, is de Progarden vulbare parasolvoet een parasolvoet die vulbaar is met water. Deze vulbare parasolvoet is gemaakt van kunststof en is te vullen met water, grind of zand. Een combinatie van deze drie is de meest daadkrachtige methode. Met een lengte van 46 cm, een breedte van 36 cm en een hoogte van 10 cm, biedt dit product plaats aan maar liefst 25 liter. Deze versteviging voorkomt dat de parasol gaat zwabberen.

   

  Voet voor zweefparasol

  Om het gebruiksgemak van de voet voor de zweefparasol nog verder te vergroten, kun je ervoor kiezen om de parasolvoet op een plateau met wieltjes te plaatsen. Zo’n soort montage zorgt ervoor dat de parasol niet gebonden is aan één plek en je eventueel van plek kunt veranderen.

  Mensen die minder handig aangelegd zijn, maar de parasol toch willen verplaatsen, kunnen ook voor een wat makkelijkere manier kiezen. Door de parasolvoet leeg te laten lopen, verliest het product zijn zwaarte en wordt het een stuk eenvoudiger om het geheel te voorzien van een ander plaatsje.

   

  Parasolvoet van Maxtotaal

  De parasolvoet is perfect te combineren met een parasol met led verlichting. Dit soort parasols zijn voorzien van led strips, die in sommige gevallen op zonne-energie werken. Hierdoor ben je ook na zonsondergang verzekerd van een tuin met het nodige licht. Wil je meer weten over onze service? Laat jouw vraag dan gerust achter in het contactformulier. Wij zorgen dan spoedig voor een antwoord.

   

  De beste parasolvoeten bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking