Keyboard Statief

0
Wil jij jouw keyboard mooi wegwerken in je muziekkamer? Een keyboard statief helpt je hierbij. Verstelbaar in hoogte! Koop nu je keyboard statief.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Keyboard statief

Een keyboard statief helpt je bij het creëren van een goede zithouding tijdens het spelen van keyboard. Zo’n keyboard statief is sterk genoeg om je keyboard te dragen, waardoor je deze niet noodzakelijk op tafel hoeft te plaatsen. Daarnaast is een keyboard statief een echte eyecatcher in de ruimte waar je muziek speelt, doordat jouw trots direct zichtbaar is op hoogte.

Bij Maxtotaal.nl bieden we een keyboard statief aan van Velleman, een Nederlands merk dat erg gerenommeerd is. Wil je een plezierige manier van keyboard spelen tegemoet zien? Koop dan je exemplaar in onze webshop en ontvang hem snel!

Enkelvoudig keyboard standaard

Wereldwijd zijn er verschillende varianten van het keyboard standaard te koop. Zo zijn er varianten die 88 toetsen keyboards kunnen dragen of soorten waar meerdere keyboards op rusten. Bij Maxtotaal.nl verkopen we echter een enkelvoudig keyboard standaard. Dit keyboard standaard is afkomstig van het merk HQ Power en beschikt over een ring in het midden. Hiermee bepaalt u zelf of de gewenste hoogte 63 centimeter, 97 centimeter of een variabele daartussenin moet zijn. Daarmee is ons keyboard standaard geschikt voor jonge beoefenaars van keyboard en muzikanten die al wat langer meedraaien. Het statief zelf weegt nog geen 3 kilogram. De maximale belasting is 30 kilogram en de kleur is zwart, waardoor het keyboard statief geen opvallende rol aanneemt.

Statief keyboard: de basis voor een goede houding

Men kiest vaak voor een statief voor het keyboard, om het instrument mooi te laten corresponderen met de ruimte. Echter is het creëren van een goede houding een ander argument om voor een keyboard statief te gaan. Stel het keyboard statief zo in dat jouw ellebogen op dezelfde hoogte liggen als de toetsen op je keyboard. Laat je dit na, dan kan de aangenomen houding ‘gespannen’ aanvoelen. Rug- of nekklachten liggen zo op de loer en dit is onwenselijk als je veel op je keyboard speelt.

Logischerwijs neem je plaats voor het midden van het statief voor keyboard, om zowel de hogere als lagere toetsen aan te slaan. Kies ook voor een kruk die afstelbaar is, zodat je op verschillende manieren invloed uitoefent op de zithouding.

Keyboard statief kopen

Wil jij een keyboard statief kopen, maar heb je geen zin om lang te wachten tot je het product in huis hebt? De service van Maxtotaal.nl kenmerkt zich door snelle verzending én levering. We zijn hiertoe in staat, omdat we goede banden onderhouden met Trunkrs en PostNL. Daarnaast heb je bij Maxtotaal.nl een bedenktermijn van 30 dagen (na dag van levering), waardoor je nog een maand terug kunt komen op je beslissing.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »