Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Wesley - Dinsdag 22 November 2022

    De beste kerstcadeaus voor 2022!

    In deze blog ga ik alles vertellen over de beste kerstcadeaus voor 2022. Een mooi cadeau vinden blijft lastig en is ieder jaar weer brainstormen om iets leuks te vinden voor hem of haar. Maar gelukkig help ik je daar vandaag bij! Lees in deze blog wat de 5 beste kerstcadeaus zijn voor hem of haar en jong en oud.

    De leukste kerstcadeaus voor 2022!

    De feestdagen komen er weer aan en dat zijn we bij Maxtotaal zeker niet vergeten. Speciaal voor kerst hebben we een mooi uitgebreid assortiment aan kerstcadeaus voor hem of haar en voor jong of oud. Het perfecte cadeau vinden voor iemand blijft nog altijd lastig, maar gelukkig kunnen we je daarbij helpen! Het perfecte kerstcadeau begint eigenlijk bij de verpakking. Geschenken waar veel aandacht is aan besteedt, worden meestal nog meer gewaardeerd. Een zorgvuldig ingepakt cadeau staat tegelijkertijd ook mooier onder de boom. Hieronder vertellen wij wat de 5 beste kerstcadeaus zijn voor hem of haar en jong en oud.

    Kerstcadeau voor hem

    Heb je moeite met het vinden van kerstcadeaus voor je man en weet je niet wat je hem moet geven? Wil je hem meer geven dan sokken en ondergoed? Maxtotaal helpt je bij het vinden van een origineel kerstcadeau voor mannen. Of je nou op zoek bent naar een origineel kerstcadeau voor je vriend, broer, vader of zoon, kerstcadeaus vinden voor mannen blijft altijd moeilijker dan voor vrouwen. Wij helpen u graag!

    1. 40-delige gereedschap set
    Elke man heeft gereedschap nodig, of het nou een klein klusje is of een hele grote, gereedschap mag daarbij nooit ontbreken. Alles wat je nodig hebt voor de klusjes rondom huis vind je in deze gereedschap set van FX Tools.

    2. cocktail bar-set
    Alles wat je nodig hebt voor de lekkerste cocktails! Beleef een onvergetelijke avond met deze 4-delige cocktail set. Maak indruk op je vrienden en creëer de beste avond thuis, of je nu een hobbybartender bent of een professional, met deze cocktail set verover je op creatieve wijze de harten van je gasten.

    3. bouwradio
    Op zoek naar een robuuste en compacte bouwradio? Dan is de DAB80 iets voor jou! Door de stof-, regen-, en vuilbestendigheid is deze radio geschikt voor elke werkplek en ieder moment. Deze DAB+ radio is niet alleen bestand tegen harde stoten, maar levert ook een krachtig, helder geluid. Speel eenvoudig muziek af met de Bluetooth functie of luister naar je favoriete radiozenders met een perfect signaal met de DAB+ functie.

    4. barbecue
    Lekker barbecueën in de tuin met familie en vrienden was nog nooit zo makkelijk en lekker. Bereid heerlijk vlees met deze houtskool BBQ van Vargan. De barbecue heeft wielen, een tafel, handgrepen aan de zijkant voor gemakkelijke mobiliteit en een zeer cool ontwerp. Uiteraard kan de barbecue ook in de winter gebruikt worden.

    5. elektrische schroevendraaier
    Deze kleine elektrische schroevendraaier is gemakkelijk in gebruik, ligt fijn in de hand en is snel en simpel te gebruiken en ook weer op te bergen. Ideaal voor kleine karweitjes en klussen in en rond om het huis.

     

    Kerstcadeau voor haar

    Wil je je vrouw, vriendin, moeder of dochter verrassen met een prachtig kerstcadeau, maar weet je niet wat je haar moet geven? Wat dacht je van een 4-delig kerstvrouwpak perfect voor de kerstdagen, of een Severin eierkoker EK3167 die 6 eieren kan koken op 3 verschillende standen, eieren kan pocheren en groentes garen of een heerlijk ruikende geurenset met stokjes die de geur harmonieus in de lucht brengt.

    1. Geurset
    Een heerlijk ruikende geur met stokjes die de geur harmonieus in de lucht kan brengen. U kunt het aantal stokjes kiezen op basis van de sterkte van de geur die u in de kamer wilt verspreiden.

    2. Eierkoker
    Severin EK 3168 is een eierkoker voor 6 eieren. Naast eieren koken kun je ook eieren pocheren en is het zelfs mogelijk om groentes te garen via stomen. De eierkoker is 100% BPA-vrij voor gezond en veilig genieten. Het roestvrijstalen ontwerp biedt ruimte voor maximaal 6 eieren van S tot XL. De eierkoker heeft een instelbare stevigheid met een elektrische kooktijdregeling. De eierkoker heeft ook een zoemer aan het einde van de kooktijd en wordt geleverd met een maatbeker met een eierprikker.

    3. kerstvrouwpak
    Leuk 4-delig kerstvrouwpak gemaakt van vilt voor volwassenen. Verpakt in een handige opbergzak met sluiting. De maat van het pak is een ‘one size fits all’.

    4. verticale hangende tuin
    Prosperplast Cascade is een modern systeem van verticale tuinen die zeer effectieve natuurlijke elementen in uw interieur en omgeving introduceren, zorgen voor contact met de natuur zonder uw huis te verlaten en de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren.

    5. tochtstopper
    Last van het koude luchtstromingen in huis? Dit wordt door tocht veroorzaakt. Tocht komt vaak van kieren in en om het huis. De tochtstopper stopt deze kou. Door zijn functie tegen tocht en kou wordt deze rol ook wel eens een tochtrol genoemd. Deze plaats je tegen de scheur om de kou af te dichten. Vrouwen hebben het vaak sneller koud dan mannen, dus is dit het perfecte cadeau voor haar.

    Kerstcadeau kind

    Natuurlijk vergeet de kerstman de kleine hummeltjes niet. Wil je je kinderen, kleinkinderen of kleine neefjes en nichtjes een prachtig kerstcadeau geven? Geef ze dan een Tobbie robot bouwpakket, of wat dacht je van een karaoke machine voor een leuke en betaalbare karaokeavond, of misschien een vishengel set waarmee je kind elke vis binnen kan haken. Bij Maxtotaal hebben we het allemaal!

    1. Tobbie de robot
    Bij Maxtotaal hebben we twee verschillende Tobbie robots in het assortiment.
    Tobbie: Tobbie is een intelligente robot met 6 benen. Tobbie heeft twee modi die zijn geprogrammeerd om objecten te volgen of te vermijden. De kleine robot biedt een prachtig geluids- en lichteffecten dat zijn eigen emoties en gebaren ontwikkelt, net als een levend dier.

    Tobbie II: Net zoals Tobbie, is de Tobbie II een intelligente robot met 6 benen, alleen is de Tobbie II meer bedoelt voor hoogbegaafde kinderen. Deze robot is uitgerust met een micro:bit processor en heeft 12 voorgeprogrammeerde spelletjes voor eindeloos plezier.

    2. stunt step
    Op zoek naar een stuntstep voor kinderen om te freestylen? Bekijk dan deze Rebel Skater Pro ZAB0120N step. Door het lichte gewicht wordt het leren en uitvoeren van trucs veel makkelijker.

    3. vishengel set
    Met deze vishengel set haakt je zo elke vis binnen! Door het compacte en lichtgewichte ontwerp van de SHALL Vis set vist je in één klap een Voorn, Baars of een Brasem! De SHALL Vishengel set komt met multifunctionele accessoires en glasvezelconstructie met een comfortabele eva-handgreep. De vis hengel komt tot wel 50 meter ver! De vishengel zelf is uitgeklapt 1.65 meter. De visserijhaspel kan een gewicht van wel 6.5 Kilogram aan!

    4. karaoke machine
    De Mr Entertainer KAR121 is een CDG-karaoke machine met Bluetooth en 2 microfoons. De karaoke machine wordt geleverd met een CDG-karaoke CD met 40 nummers. De karaoke machine is uitgerust met een echo-functie, bluetooth en heeft programmeerbare LED-lampjes.

    5. dart pistool
    Met deze set van 2 pistolen en foampijltjes organiseer je de leukste schietwedstrijden in je tuin. Kinderen en actiefans zullen er dol op zijn! Richt op het doel, span het wapen op en laad de pijl. Dus een leuk spel voor het hele gezin: het kleurrijke ontwerp van dit geweer spreekt jong en oud aan!

    Nieuws, tips en meer!

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking