Pylon

4
Op zoek naar een pylon? Een ongeluk zit soms in een klein hoekje, waardoor het niet ondenkbaar is dat u ooit eens betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Om voertuigen die aan komen rijden te waarschuwen, doet u er verstandig aan om een pylon te plaatsen
Lees meer
Sorteren op:

Pylon

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje, waardoor het niet ondenkbaar is dat u ooit eens betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Om voertuigen die aan komen rijden te waarschuwen, doet u er verstandig aan om een pylon te plaatsen. Een pylon is een driehoekig object dat zowel oranje als wit kleurt en omstanders erop wijst dat ze extra aandacht moeten hebben.

In Nederland heeft het plaatsen van een pylon op de openbare weg een verplicht karakter bij ongelukken; aan de rand van provinciale wegen is het sterk aan te raden. Ga nu veiliger de weg op en schaf een pylon aan bij Maxtotaal.nl!

Verkeerskegel

Zoals de naam al enigszins verklapt, wordt de verkeerskegel met name toegepast in het verkeer. Desalniettemin zien we de pylon ook meer en meer terug op het sportveld. Voetbaltrainers zetten bijvoorbeeld een parcours uit met verkeerskegels, waardoor hun pupillen het slalommen kunnen oefenen. Bij gymlessen wordt de verkeerskegel ook wel gebruikt om sprintwedstrijden uit te zetten, terwijl coaches in het volleybal ermee aan kunnen geven waar er gesmasht moet worden.

Verkeerspylon

In de webshop van Maxtotaal.nl, heeft u wat betreft de verkeerspylon keuze uit twee mogelijkheden: een enkele kopen of een set. De enkele oranje witte pilon wordt vaak aangeschaft door huishoudens, die hun kofferbak willen uitrusten met attributen die van pas komen bij verkeersongelukken.

Bent u trainer of wilt u zakelijk gebruikmaken van de pylon? Schaf dan de pionnen 10 stuks aan. Op die manier krijgt u in één keer meerdere varianten thuisgestuurd. De pionnen zijn ongeveer 50 centimeter hoog en het onderste deel is zo’n 27,5 bij 27,5 centimeter. Het vederlichte gewicht van 650 gram maakt het object gemakkelijk te vervoeren.

Pylon kopen bij Maxtotaal.nl

Wilt u een pylon kopen bij Maxtotaal.nl? Bij ons hanteren we de stelregel ‘vandaag besteld, is morgen in huis’, waardoor u niet lang hoeft te wachten op het product van uw voorkeur. Goede samenwerkingen met PostNL en Trunkrs, helpen ons hierbij. Heeft u een vraag en wilt u deze graag beantwoord zien worden? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen telefonisch of per mail, dus schroom niet om contact op te nemen.

De beswte pylonnen bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »