Geen producten (0)
Geen producten (0)
-33%
1 1186 10
 

Rood witte ketting voor afzettingen signalering 5 meter

€ 14,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 1186-5
EAN code 5411257005628
Productcode leverancier 1186-5
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Unieke Afzetting met Rood Witte Ketting voor Afzetpaaltjes

Creëer een Veilige Omgeving met Onze Rood Witte Ketting

Bent u op zoek naar een effectieve manier om parkeerplaatsen af te zetten of tentoonstellingen veilig te maken? Onze rood witte ketting voor afzetpaaltjes biedt de ideale oplossing. Met deze opvallende ketting creëert u gemakkelijk afgebakende zones die bezoekers op een veilige afstand houden en een duidelijke signalering bieden. Ontdek waarom onze rood witte ketting een onmisbaar product is voor elke situatie waarin afzetting en markering essentieel zijn.

Sterke en Duurzame Rood Witte Ketting voor de SCP90 Plastic Paal Set

Onze rood witte ketting is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de SCP90 plastic paal set. Het stevige plastic materiaal zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik, zelfs bij buitentoepassingen. Met een diameter van 6 mm is deze ketting robuust genoeg om bestand te zijn tegen de drukte van evenementen en tentoonstellingen, terwijl het toch licht genoeg is om gemakkelijk te hanteren en te vervoeren.

Diverse Lengtes voor Flexibiliteit in Afzetting

Onze rood witte ketting voor afzetpaaltjes is verkrijgbaar in verschillende lengtes, waardoor u de flexibiliteit heeft om de perfecte afzetting te creëren voor elke situatie. Of u nu een kleine parkeerplaats wilt markeren of een groot evenement wilt beheren, u kunt eenvoudig de benodigde lengte kiezen om aan uw behoeften te voldoen. De heldere kleuren van de ketting zorgen ervoor dat deze zelfs van een afstand goed zichtbaar is, wat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie van uw afgebakende zones.

 

Kenmerken en specificaties

  • Rood/wit plastic
  • Ideaal voor de SCP90 plastic paal set
  • Diameter: 6mm
  • Lengte: 5 meter