Geen producten (0)
Geen producten (0)
-29%
1186 25
 

Rood witte ketting voor afzettingen signalering 25 meter

€ 34,95 € 24,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 1186-25
EAN code 5411257005611
Productcode leverancier 1186-25
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Opvallende Rood Witte Ketting voor Afzetpaaltjes: Markeer en Afscherm met Stijl!

Duurzaam Rood/Wit Plastic voor Veiligheidsbewuste Oplossingen

Onze rood witte ketting is een duurzame en opvallende optie om verschillende gebieden te markeren en af te schermen. Gemaakt van hoogwaardig rood/wit plastic, biedt deze ketting een uitstekende zichtbaarheid om de veiligheid te waarborgen. Het is speciaal ontworpen om te passen bij de SCP90 plastic paal set, waardoor het de ideale aanvulling is voor een geïntegreerde en esthetisch aantrekkelijke afzetting.

Met een diameter van 6 mm is de ketting stevig en betrouwbaar, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden. Of het nu gaat om het afzetten van parkeerplaatsen, het begeleiden van mensenstromen op tentoonstellingen of het afbakenen van specifieke objecten, onze rood witte ketting is de perfecte keuze voor diverse situaties.

Eenvoudige Installatie en Flexibele Lengte voor Uw Gemak

Deze rood witte ketting is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De ketting kan eenvoudig worden bevestigd aan de SCP90 paaltjes, waardoor u snel en moeiteloos afzettingen kunt creëren. Bovendien is de ketting verkrijgbaar in verschillende lengtes, waardoor u de flexibiliteit heeft om de afzetting aan te passen aan de specifieke behoeften van uw situatie.

Met een lengte van 25 meter krijgt u voldoende ketting om grotere gebieden af te zetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over tekorten. Dit biedt een kosteneffectieve oplossing voor uw afzettingsbehoeften, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Verhoog de Veiligheid en Voeg Professionaliteit Toe

Of het nu gaat om het reguleren van verkeer op een parkeerplaats, het scheiden van secties op een tentoonstelling of het markeren van verboden gebieden, onze rood witte ketting voegt niet alleen veiligheid toe, maar ook een professionele uitstraling. Het opvallende kleurenschema en de nette afwerking dragen bij aan een georganiseerde en gestructureerde omgeving.

Met onze rood witte ketting bent u er zeker van dat uw bezoekers of klanten zich comfortabel en veilig zullen voelen in de aangegeven gebieden. Bovendien zal de professionele uitstraling van de afzettingen een positieve indruk achterlaten, waardoor uw merkimago en geloofwaardigheid worden versterkt.

 

Kenmerken en specificaties

  • Rood/wit plastic
  • Ideaal voor de SCP90 plastic paal set
  • Diameter: 6mm
  • Lengte: 25 meter