Geen producten (0)
Geen producten (0)
-25%
1190 30 1 0
 

Oranje witte verkeerskegel pion voor signalering afzettingen of sport 30 cm

€ 7,95 € 5,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 1190-30-1
EAN code 5411257005703
Productcode leverancier 1190-30
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Verhoog de veiligheid en zichtbaarheid met de Oranje Witte Verkeerskegel Pion

Maximale Zichtbaarheid, Ultieme Veiligheid

De oranje witte verkeerskegel pion is het veelzijdige hulpmiddel dat je nodig hebt om de veiligheid te waarborgen in verschillende situaties. Met een hoogte van 30 cm en gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, is deze pion perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Zichtbaarheid zonder compromis

Dankzij de felle oranje kleur springt de verkeerskegel pion direct in het oog, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Of het nu regent, mistig is of de zon fel schijnt, deze pion blijft uitstekend zichtbaar. De toegevoegde witte strepen op de pion zorgen voor nog meer contrast en verhogen de zichtbaarheid, zelfs op grote afstand.

Veiligheid in elke situatie

Of je nu wegen moet afzetten of gevaarlijke situaties moet signaleren, de verkeerskegel pion staat voor je klaar. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor bouwplaatsen, wegwerkzaamheden, evenementen en nog veel meer. Met deze pion kun je snel en eenvoudig gebieden markeren, waardoor je de veiligheid van iedereen waarborgt.

Ongekende veelzijdigheid

De oranje witte verkeerskegel pion is niet alleen geschikt voor verkeersgerelateerde doeleinden, maar biedt ook diverse mogelijkheden voor andere activiteiten.

Sportactiviteiten op topniveau

Of je nu een sportevenement organiseert of gewoon wat plezier wilt hebben, deze pion is een perfecte keuze. Gebruik hem om speelvelden af te bakenen, looproutes aan te geven of obstakels te markeren. Met de verkeerskegel pion maak je van elke sportactiviteit een succes.

Trainingsmateriaal dat indruk maakt

Ben je op zoek naar een effectief trainingshulpmiddel? Deze verkeerskegel pion is je antwoord. Gebruik hem om parcoursen uit te zetten, behendigheidsoefeningen te creëren of snelheidstrainingen te verbeteren. Met deze pion geef je je trainingssessies een extra dimensie.

Technische specificaties

  • Kleur: Oranje wit
  • Materiaal: Zacht PVC
  • Hoogte: 30 cm
  • Afmetingen voet: 21 x 21 cm
  • Gewicht: 350 gram