Alle Dual Platenspelers

0
Opzoek naar een platenspeler van Dual? In deze categorie vind u alle Dual Platenspelers die wij aanbieden. Maxtotaal.nl is een gecertifieerde Dual© platenspeler dealer! Wij bieden verschillende Dual platenspelers aan in ons assortiment.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Dual Platenspeler

Opzoek naar een Dual Platenspeler? Maxtotaal.nl is een gecertifieerde Dual platenspeler dealer! Wij bieden verschillende Dual platenspelers aan in ons assortiment. In deze categorie vind u alle Dual Platenspelers die wij aanbieden. Bovendien vertellen we u ook alles wat u moeten weten over Dual!

Waarom een Dual platenspeler?

Dit voornamelijk door de prijs-kwaliteit verhouding van Dual. De Dual platenspelers hebben namelijk een uitstekende kwaliteit en zijn betaalbaar voor de dagelijkse gebruiker. De focus van Dual ligt vooral bij het maken van kwalitatieve producten voor een aangename prijs. Hoewel de Dual platenspeler misschien iets duurder is dan u gewend bent van een platenspeler, zijn deze wel in verhouding ideaal voor een dagelijkse gebruiker.

Over Dual©

Dual (Dual Electronics Corporation) is een aanbieder van audio- en videoproducten, geavanceerde elektronica en digitale oplossingen voor automotive, luchtvaart, marine en thuistoepassingen. Het bedrijf biedt diverse producten en oplossingen door middel van expertise in ontwerp, productie, testen, verkoop, distributie, en klantenondersteuning. Het bedrijf is opgericht in 1900 door de 2 broers Steidinger in het Zuid-Duitse St. Georgen. Dual Fabriceerde een volledig assortiment aan hoogwaardige audioapparatuur, maar stond wereldwijd bekend om de kwalitatief hoogwaardige automatische HiFi-platenspelers. Voornamelijk de combinatie van een volautomatische start en stop cyclus en de platenwisselmechanisme maakten de platenspelers tot een succes. Dit omdat destijds hun één van de eerste waren die met dit concept op de markt kwamen.

Oorspronkelijk produceerden de broers alleen aandrijfsystemen en grammofoons. Maar tegenwoordig is het bedrijf overgenomen door de Amerikaanse afdeling van het Zui-Koreaanse Namsung Corporation. Onder de naam Dual en het wel bekende logo produceren ze verschillende audio-, video- en navigatie-elektronica.

Hoewel het bedrijf algemeen bekend staat om zijn brede retailaanwezigheid van elektronicaproducten, blijft het bedrijf zich ook uitbreiden door zijn expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen voor digitaal verbonden voertuigen en andere geavanceerde toepassingen. Dual's technologiegebieden omvatten geavanceerde aandrijfassistentiesystemen, motorontsteking en beveiligingscontrole, intelligente systemen, voertuignetwerkintegratie, app- en cloudontwikkeling, GPS-navigatie en geavanceerde avionica.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »