Wild camera

3
Bent u van jongs af aan al gefascineerd door dieren in de natuur en vindt u het reuze interessant om in de gaten te houden hoe de beesten zich in het wild gedragen? Bestel dan een wildcamera in de webshop van Maxtotaal.nl. Een wildcamera stelt u in staat
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Niet leverbaar
€99,95 €79,95
Niet op voorraad

Wildcamera

Bent u van jongs af aan al gefascineerd door dieren in de natuur en vindt u het reuze interessant om in de gaten te houden hoe de beesten zich in het wild gedragen? Bestel dan een wildcamera in de webshop van Maxtotaal.nl. Een wildcamera stelt u in staat om dieren zoals wasbeertjes, eekhoorns en andere dieren in de gaten te houden.

De wildcamera is zo gefabriceerd, dat dieren niet door hebben dat een apparaat ze registreert. Daardoor blijven ze zich gedragen zoals ze ook zouden doen als er niemand in de buurt zou zijn. De wildcamera is tevens voorzien van een microfoon, zodat u ook kunt achterhalen welke geluiden het desbetreffende dier maakt.

Wild cam

Bestelt u een exemplaar in onze webshop, dan verzekert u zichzelf van een wildcam die u gemakkelijk kunt bevestigen. Een eenvoudige methode is om de wildcamera met een speciaal meegeleverde riem aan een boom vast te maken. De wildcam heeft dan een redelijke hoogte, waardoor het apparaat dieren van heinde en van verre kan registreren.

Om de wildcamera nog wat minder op te laten vallen, biedt Maxtotaal.nl ook varianten aan die camouflagekleuren dragen. Dieren zullen daardoor niet snel opmerken dat ze opgenomen worden, waardoor ze rustig doorgaan met leven.

Beste wildcamera

Welke van onze apparaten de beste wildcamera voor u is, is geheel afhankelijk van uw wensen. Onze apparaten zijn in staat om beelden op te nemen met 720p beeldresolutie. Daardoor krijgt u altijd de beste beelden tot uw beschikking en kunt u uw persoonlijke studies naar dieren goed uitvoeren.

Aangezien u niet het risico wilt lopen dat de beste opnames aan u voorbijgaan, bedraagt de opslagcapaciteit van de beste wildcamera die we aanbieden maar liefst 32 GB. Hierdoor kunt u dag en nacht opnemen, zonder na te hoeven denken over volle geheugenkaarten.

Wildcamera kopen bij Maxtotaal.nl

Een wildcamera kopen bij Maxtotaal.nl kan erg gemakkelijk in onze webshop. U maakt hiervoor een account aan, zodat uw gegevens bij ons bekend zijn. Nadat uw order geplaatst is, stellen wij alles in het werk om de wildcamera van uw voorkeur spoedig bij u te bezorgen. In veel gevallen slagen wij er al in om ‘m de volgende dag bij u thuis te krijgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »