Dummy camera

2
Voor sommige dieven is alleen de aanwezigheid van een camera al voldoende om afgeschrikt te worden en rechtsomkeert te maken. Een dummy camera van Maxtotaal.nl volstaat in die gevallen dan ook vaak. Een dummy camera is een nepcamera, die dusdanig veel op
Lees meer
Sorteren op:
Superdeal
€14,95 €9,95
Op voorraad

Dummy camera

Voor sommige dieven is alleen de aanwezigheid van een camera al voldoende om afgeschrikt te worden en rechtsomkeert te maken. Een dummy camera van Maxtotaal.nl volstaat in die gevallen dan ook vaak. Een dummy camera is een nepcamera, die dusdanig veel op een camera lijkt, dat het bijna niet van een echte te onderscheiden is.

Een dummy camera registreert dus niets, maar is wel dusdanig prominent aanwezig, dat de indruk wordt gewekt dat er video’s opgenomen worden. Wilt u meer weten over de dummy camera? Neem dan deze pagina door!

Dummy beveiligingscamera

Om zoveel mogelijk uit uw dummy beveiligingscamera te halen, adviseert Maxtotaal.nl u om het product te behandelen als een echte camera. Bevestig de dummy camera op een plek die u normaal in de gaten zou willen houden en plaats het product bij voorkeur in het zicht. Een zichtbare dummy beveiligingscamera zal sneller voor argwaan zorgen bij indringers, dan als ze helemaal geen camera waarnemen en denken dat ze vrij spel hebben.

Dummy camera buiten

Een andere manier om de werking van een dummy camera voor buiten te vergroten, is het ‘fake’ monteren van het product. Let er dus goed op dat het apparaat verbonden wordt met een stopcontact, zodat de LED verlichting in werking kan treden. Dit neppe opnamesignaal wekt de indruk dat er op dat moment beelden worden opgenomen.

Om de geloofwaardigheid verder te vergroten, is het raadzaam om meerdere borden op te hangen waarop geschreven staat dat camera’s het terrein in de gaten houden.

Fake camera bij Maxtotaal.nl

Besluit u om een fake camera bij Maxtotaal.nl te kopen, dan bespaart u veel geld. Zo’n dummy camera registreert weliswaar niks, maar zorgt wel voor een schokeffect bij kwaadwillenden. De fake camera wordt geleverd met handig bevestigingsmateriaal.

Deze muur/plafondbeugel met meegeleverde schroeven zijn dusdanig eenvoudig te monteren, dat het geheel binnen een handomdraai hangt. Bij de Dome dummy camera wit is gekozen voor een eigentijds ontwerp, waardoor het product niet bepaald afbreuk doet aan de schoonheid van uw schuur of woning.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »