TV simulator

1
Om te voorkomen dat inbrekers al uw ladekasten en keukenlades leegtrekken tijdens uw vakantie in het buitenland, doet u er goed aan om een TV simulator te bestellen. Een TV simulator is eigenlijk niets meer dan een flikkerende lamp, die diverse kleuren pr
Lees meer
Sorteren op:
Niet leverbaar
€14,95 €11,95
Niet op voorraad

TV simulator

Om te voorkomen dat inbrekers al uw ladekasten en keukenlades leegtrekken tijdens uw vakantie in het buitenland, doet u er goed aan om een TV simulator te bestellen. Een TV-simulator is eigenlijk niets meer dan een flikkerende lamp, die diverse kleuren projecteert. Daardoor lijkt het vanaf buiten net alsof er een televisie aanstaat. Kwaadwillenden zoals inbrekers en boeven zullen zich daardoor bedenken en rechtsomkeert maken.

Een TV simulator is qua formaat niet bijster groot. Daardoor is het apparaat gemakkelijk te versturen en hoeft u geen torenhoge verzendkosten te betalen. Bent u klaar om voorgoed af te rekenen met (mogelijke) inbraken? Bestel vandaag dan nog uw tv simulator in onze webshop.

Fake tv

Bij Maxtotaal.nl heeft u de keuze uit twee varianten van de fake tv. Wilt u een product kopen die meerdere kleuren vertoont? Overweeg dan om de Velleman MOND2 in huis te halen. Deze tv simulator is zowel in staat om wit, rood, groen als blauw te tonen. Deze fake tv is uitgerust met LED-lampjes, wat een gunstige uitwerking heeft op het energieverbruik.

Een andere fake tv die u bij ons kunt bestellen, is de Nedis Fake TV simulator met ingebouwde timer. Het voordeel van dit product is dat u zelf kunt instellen op welke tijden het product brandt, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Nep tv lamp

Bij beide uitvoeringen van de nep tv lamp, kunt u bepalen hoeveel uur na duisternis het apparaat zijn werk blijft doen. Aangezien de zon ’s zomers later ondergaat dan in de winter, bevelen wij aan om de tv simulator in dat jaargetijde 4 uur aan te zetten. Een brandtijd van 7 uur past op zijn beurt weer beter bij de winterperiode.

TV simulator kopen bij Maxtotaal.nl

Wilt u een tv-simulator kopen bij Maxtotaal.nl? Maak dan nu een account aan en vul uw gegevens in. Nadat uw order bij ons binnen is, stellen wij alles in het werk om de tv simulator zo spoedig mogelijk naar u te verzenden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »