Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  TV simulator

    TV simulator Om te voorkomen dat inbrekers al jouw ladekasten en keukenlades leegtrekken tijdens jouw vakantie in het buitenland, doe je er goed aan om een TV simulator te bestellen. Een TV-simulator is eigenlijk niets meer dan een flikkerende lamp die diverse kleuren projecteert. Daardoor lijkt het vanaf buiten net alsof er een televisie aans Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  TV simulator

  Om te voorkomen dat inbrekers al jouw ladekasten en keukenlades leegtrekken tijdens jouw vakantie in het buitenland, doe je er goed aan om een TV simulator te bestellen. Een TV-simulator is eigenlijk niets meer dan een flikkerende lamp die diverse kleuren projecteert. Daardoor lijkt het vanaf buiten net alsof er een televisie aanstaat. Kwaadwillende zoals inbrekers en boeven zullen zich daardoor bedenken en rechtsomkeert maken.

  Een TV simulator is qua formaat niet heel groot. Daardoor is het apparaat gemakkelijk te versturen en hoef je geen torenhoge verzendkosten te betalen. Ben je klaar om voorgoed af te rekenen met (mogelijke) inbraken? Bestel vandaag dan nog jouw tv simulator in onze webshop.

   

  Fake tv

  Bij ons hebben we de keuze uit twee varianten van de fake tv. Wil je een product kopen die meerdere kleuren vertoont? Overweeg dan om de Velleman MOND2 in huis te halen. Deze tv simulator is zowel in staat om wit, rood, groen als blauw te tonen. Deze fake tv is uitgerust met LED-lampjes wat een gunstige uitwerking heeft op het energieverbruik.

  Een andere fake tv die je bij ons kunt bestellen, is de Nedis Fake TV simulator met ingebouwde timer. Het voordeel van dit product is dat je zelf kunt instellen op welke tijden het product brandt zodat je geen onnodige kosten maakt.

   

  Fake tv lamp

  Bij beide uitvoeringen van de fake tv lamp, kun je bepalen hoeveel uur na duisternis het apparaat zijn werk blijft doen. Aangezien de zon ’s zomers later ondergaat dan in de winter, bevelen wij aan om de tv simulator in dat jaargetijde 4 uur aan te zetten. Een brandtijd van 7 uur past op zijn beurt weer beter bij de winterperiode.

   

  TV simulator kopen bij Maxtotaal

  Wil je een tv-simulator kopen bij ons? Maak dan nu een account aan en vul jouw gegevens in. Nadat jouw order bij ons binnen is, stellen wij alles in het werk om de tv simulator zo spoedig mogelijk naar jou te verzenden.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking