Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Nedis alarm

    Nedis alarm Wist je dat er gemiddeld 65.000 keer per jaar wordt ingebroken in Nederland? De kans dat dit je zal betreffen neemt aanzienlijk af met het Nedis alarm van onze webshop. Dit slimme alarm is uitgerust met een vernuftig detectiesysteem, waardoor dit apparaat precies in de gaten heeft als er verdachte bewegingen voor jouw huis plaatsvi Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Nedis alarm

  Wist je dat er gemiddeld 65.000 keer per jaar wordt ingebroken in Nederland? De kans dat dit je zal betreffen neemt aanzienlijk af met het Nedis alarm van onze webshop. Dit slimme alarm is uitgerust met een vernuftig detectiesysteem, waardoor dit apparaat precies in de gaten heeft als er verdachte bewegingen voor jouw huis plaatsvinden.

  Als het Nedis alarm de situatie niet vertrouwt, kan het gaan loeien en sirenes voeren. Daardoor kun je de voordeur met een gerust hart achter je dichttrekken en hoef je er niet bang voor te zijn dat inbrekers je te slim af zullen zijn. Op deze pagina vertellen wij jou alles over het Nedis alarm, dus lees gerust verder!

   

  Slim alarmsysteem

  Het Nedis alarm is een zogenaamd slim alarmsysteem. Dit betekent dat het apparaat niet in verbinding staat met een alarmcentrale, maar gewoon met de router in jouw meterkast. Om optimaal gebruik te maken van een slim alarmsysteem, dien je in het bezit te zijn van de Smart Life applicatie. Het prettige aan deze manier van beveiligen, is dat je zelf invloed kunt uitoefenen op het soort geluid dat ten gehore wordt gebracht. De inbrekers zullen het geluid als dusdanig hard ervaren (85 decibel) dat ze direct rechtsomkeert zullen maken zodra het alarm zijn werk doet.

   

  Beveiliging thuis

  Beveiliging thuis wint de voorbije jaren steeds meer aan importantie. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de kans op inbraak drastisch verminderd wordt als je bepaalde veiligheidsvoorschriften opvolgt. Naast het Nedis alarm, raadt de politie eveneens aan om een beroep te doen op veiligheidssloten. Aan te raden is het eveneens om een slimme Nedis lamp aan te schaffen, zodat je van een afstand het licht kunt regelen zodra je niet thuis bent. Daardoor wordt de drempel om een inbraakpoging te doen hoger voor dieven.

   

  Maxtotaal

  Naast het Nedis alarm, bieden wij ook nog andere vormen van beveiligingaan. Vind je het prettig om camera’s bij jou op te hangen? Bekijk dan onze daarvoor speciaal ingerichte pagina. Maak het ze niet te makkelijk!

   

  De beste Nedis alarmen bestel je bij Maxtotaall!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking