Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Werklampen

    Werklamp Slecht verlichte delen worden een stuk beter zichtbaar met behulp van een werklamp uit ons assortiment. Een werklamp is een speciaal ontwikkelde lamp die mobiel is, zodat je hem eenvoudig mee kunt brengen naar plekken waar het donker is. Hierbij kun je denken aan zolders en kelders, maar een werklamp komt ook tot zijn recht als je wer Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  € 69,95
  € 44,95
  Eagle Bureau LED Loep met Enkele Lange Arm en Verlichting, inclusief 4 Lenzen
  Op voorraad
  €44,95

   

  Werklamp

  Slecht verlichte delen worden een stuk beter zichtbaar met behulp van een werklamp uit ons assortiment. Een werklamp is een speciaal ontwikkelde lamp die mobiel is, zodat je hem eenvoudig mee kunt brengen naar plekken waar het donker is. Hierbij kun je denken aan zolders en kelders, maar een werklamp komt ook tot zijn recht als je werkzaamheden in de nacht dient te verrichten. Een werklamp heeft zo een positief effect op de veiligheid van het werk dat je verricht, aangezien je makkelijker waarneemt wat voor handelingen je verricht.

  De werklamp werkt tevens precisie in de hand, want het verlichten van bepaalde delen voorkomt dat je onnodige fouten maakt. Neem een kijkje in onze webshop en bestel het exemplaar dat jou het meeste aanspreekt!

   

  Led werklamp

  Een van de varianten van de werklamp die we aanbieden, is de werklamp met led. Bij deze werklamp is er een ‘halve lus’ aan de bovenzijde vastgemaakt. De fabrikant heeft hiertoe besloten, zodat je de werklamp met led ergens aan op kan hangen. Dit scheelt enorm, omdat je op die manier de handen vrij hebt om de werkzaamheden te verrichten terwijl de lamp zijn licht laat schijnen over de werkruimte.

  De werklamp is afkomstig van het merk König en beschikt over maar liefst 60 miniatuurlampen. Het item komt overigens niet alleen van pas bij werk, maar kan ook een mooie rol vervullen tijdens jouw verblijf op een camping. 

   

  Accu werklamp

  Naast het led exemplaar, wacht er ook een accu werklamp in ons magazijn om aan jou verzonden te worden. Ook dit licht heeft een 360° draaibare haak aan de bovenzijde zodat je hem op kunt hangen waar je maar wilt. Het voordeel van dit type werklamp is dat zijn accuduur soms wel tot 8 uur reikt, wat een erg positief idee als je een lange klus te wachten staat.

  De accu van deze werklamp is gemakkelijk op te laden en is helemaal vol na een uur of 3. Met een waarde van 20, is het wattage van de acculamp ook wat hoger dan die van de werklamp met led uit ons assortiment (3 watt). De lamp zelf heeft een oranje-zwarte kleur, maar straalt een neutraal witte kleur uit.

   

  Werklamp kopen bij Maxtotaal

  Is jouw oog gevallen op een mooi exemplaar uit onze webshop? Kom dan jouw werklamp kopen bij ons. Snelle verzending en goede samenwerkingen met Post NL en Trunkrs stelt ons in staat om dit keer op keer te realiseren. Daarnaast hanteren we een ‘voor middernacht besteld, morgen in huis beleid’. Op die manier hoef je nooit lang te wachten op de werklamp van jouw voorkeur.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking