Geen producten (0)
Geen producten (0)
-18%
Blanko soldeerhulp met loeplamp 16 leds Blanko soldeerhulp met loeplamp 16 leds 1 Blanko soldeerhulp met loeplamp 16 leds 2
1 2 3
 

Blanko derde hand / soldeerhulp met loeplamp 16 LEDs

€ 39,95 € 32,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 207714
EAN code 4250019134241
Productcode leverancier BN 207714
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Multifunctionele Derde Hand met LED Loeplamp: Voor Ultieme Precisie en Gemak

Volledige Uitrusting voor Professioneel Precisiewerk

Deze multifunctionele derde hand met LED loeplamp biedt u de complete uitrusting die u nodig heeft voor professioneel precisiewerk. Met een scala aan handige hulpmiddelen, waaronder een soldeerstandaard, kroko klemhouders en een verlichte LED loeplamp, kunt u met gemak werken aan uw projecten. Of u nu bezig bent met elektronica, ambachtelijke taken of andere nauwkeurige klussen, deze derde hand zorgt voor ultieme precisie en gemak.

Verlichting en Vergroting voor Optimaal Zicht

De verlichte LED loeplamp is voorzien van 16 heldere LED's en biedt twee helderheidsniveaus, zodat u altijd het optimale zicht heeft op uw werkoppervlak. Met een diameter van 85 mm en een extra kleine lens, kunt u zelfs de kleinste details moeiteloos bekijken en bewerken. De zwanenhals van de LED loeplamp zorgt voor flexibiliteit, terwijl het vergrootglas en de kroko klemhouders stevig blijven staan.

Kenmerken en Specificaties:

  • Verlichte LED Loeplamp: 16 LED's, 2 helderheidsniveaus voor perfect zicht.
  • Flexibele Zwanenhals (Batterij of USB): Gemakkelijke aanpassing aan uw behoeften.
  • Soldeerstandaard: Houdt uw soldeerbout veilig en binnen handbereik.
  • Kroko Klemhouders (3 varianten): Inclusief zwanenhals klemhouder voor optimale positionering.
  • Vergrootglas Diameter: 85 mm: Bekijk zelfs de kleinste details.
  • Opbergvakken: 3 opbergvakken voor diverse gebruiksvoorwerpen.
  • Gewicht: Ongeveer 1 kg
  • Zwanenhalslengte LED Vergrootglas: Ongeveer 26 cm
  • Zwanenhals Lengte Kroko Klemhouder: Ongeveer 23 cm
  • Afmetingen (zonder zwanenhals) B x H x D: 180 x 140 x 180 mm

De Perfecte Ondersteuning voor Uw Werk

Gemakkelijk Werken op Uw Voorwaarden

Met de keuze tussen batterijgebruik (4 x type AA, niet inbegrepen) of gebruik via de meegeleverde USB-kabel, kunt u werken op de manier die het beste bij u past. De flexibele zwanenhals en verstelbare klemhouders zorgen ervoor dat u altijd de perfecte positie kunt vinden voor uw precisiewerk.

Alles Binnen Handbereik

Deze derde hand is ontworpen om uw werkproces te stroomlijnen. Met opbergvakken voor uw benodigdheden, inclusief soldeertin en soldeerspons, heeft u alles binnen handbereik. Of u nu aan het solderen bent of andere delicate taken uitvoert, deze derde hand zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw werk.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de functie van de verlichte LED loeplamp in de multifunctionele derde hand?

De verlichte LED loeplamp in de multifunctionele derde hand is ontworpen om optimale verlichting en vergroting te bieden voor uw precisiewerk. Met 16 heldere LED's en twee helderheidsniveaus kunt u altijd het perfecte zicht op uw werkoppervlak behouden. De loeplamp heeft een diameter van 85 mm en een extra kleine lens, waardoor zelfs de kleinste details duidelijk zichtbaar zijn. De flexibele zwanenhals van de loeplamp zorgt voor aanpassingsmogelijkheden, terwijl het vergrootglas en de kroko klemhouders stevig blijven staan.

Hoe kan ik de multifunctionele derde hand aanpassen aan mijn behoeften?

De multifunctionele derde hand biedt flexibiliteit in gebruik. U kunt kiezen voor batterijgebruik met 4 x AA-batterijen (niet inbegrepen) of gebruik maken van de meegeleverde USB-kabel. Hierdoor kunt u werken op de manier die het beste bij u past. De flexibele zwanenhals en verstelbare klemhouders stellen u in staat om de perfecte positie te vinden voor uw precisiewerk, ongeacht de aard van uw project.

Welke accessoires worden meegeleverd met de multifunctionele derde hand?

De multifunctionele derde hand wordt geleverd met verschillende handige accessoires om uw werkproces te vergemakkelijken. Dit omvat onder andere een soldeerstandaard, kroko klemhouders in drie verschillende varianten voor optimale positionering, en een verlichte LED loeplamp met twee helderheidsniveaus. Daarnaast zijn er opbergvakken voorzien voor uw benodigdheden, zoals soldeertin en soldeerspons.

Kan ik de multifunctionele derde hand gebruiken voor diverse taken?

Ja, de multifunctionele derde hand is ontworpen om veelzijdigheid te bieden in verschillende taken. Of u nu bezig bent met elektronica, ambachtelijke taken of andere nauwkeurige klussen, deze derde hand biedt optimale precisie en gemak. De verlichte LED loeplamp, verstelbare klemhouders en opbergvakken maken het een handige tool voor verschillende werkzaamheden waarbij nauwkeurigheid van essentieel belang is.

Kan ik de multifunctionele derde hand gemakkelijk aanpassen aan mijn werkruimte?

Ja, de multifunctionele derde hand is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met een gewicht van ongeveer 1 kg en afmetingen van 180 x 140 x 180 mm (zonder zwanenhals), is de derde hand compact en gemakkelijk aan te passen aan uw werkruimte. De flexibele zwanenhals van zowel de LED loeplamp als de kroko klemhouders stelt u in staat om de positie te vinden die het beste bij uw werk past.