Geen producten (0)
Geen producten (0)
-25%
Tc78069 Tc78069npack
1 2
 

Perel Industriële Ventilatorkachel 2000 Watt

€ 79,95 € 59,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode TC78069N
EAN code 5410329673796
Productcode leverancier TC78069N
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Een krachtige oplossing voor buitenverwarming - De compacte blaasradiator

Deze compacte blaasradiator is de ideale keuze voor het verwarmen van werkplaatsen, garages en andere buitenruimtes. Met zijn robuuste ontwerp en handige functies zorgt dit toestel voor een comfortabele warmte, zelfs in koudere omgevingen.

Krachtig en veelzijdig

De blaasradiator beschikt over drie verwarmingsstanden, namelijk 650 Watt, 1300 Watt en 2000 Watt. Hiermee kun je de warmte-instelling aanpassen aan jouw behoeften en de gewenste temperatuur creëren. Daarnaast is het toestel uitgerust met een ventilatorfunctie, waardoor je het ook kunt gebruiken als een gewone ventilator op warmere dagen. Met deze veelzijdigheid kun je het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur.

Handig en veilig in gebruik

De compacte blaasradiator is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. Het toestel is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, wat ervoor zorgt dat het automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de temperatuur te hoog wordt. Dit biedt gemoedsrust tijdens het gebruik. Bovendien is de radiator specifiek ontworpen voor buitengebruik en heeft het een IP-waarde van IPX4, wat betekent dat het bestand is tegen spatwater en geschikt is voor veilig gebruik in buitenomstandigheden.

Eenvoudige bediening en praktisch ontwerp

Met de thermostaatfunctie kun je de gewenste temperatuur instellen en de radiator zal automatisch aanpassen om deze te behouden. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat het toestel bestand is tegen ruwe omstandigheden en langdurig gebruik. Dankzij het compacte formaat is het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, waardoor het een handige oplossing is voor verschillende buitenomgevingen.

Specificaties:

  • Voeding: 230 VAC 50 Hz
  • Vermogen: 2000 Watt
  • IP-waarde: IPX4
  • Luchtstroom: 152 m³/u

Kies voor de kracht en veelzijdigheid van de compacte blaasradiator en geniet van efficiënte verwarming en ventilatie in jouw werkplaats, garage of andere buitenruimtes. Met zijn handige functies en veiligheidsvoorzieningen is dit toestel de ideale partner om je warm te houden, ongeacht de weersomstandigheden.