Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Perel keramische kolomventilatorkachel 2000 Watt

€ 49,95 € 44,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode PTC0003
EAN code 5410329693442
Productcode leverancier PTC0003
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Krachtige Keramische Kolomventilatorkachel: Houd je warm met stijl en gemak!

Ontdek de ultieme verwarmingsoplossing voor je huis met de PEREL Keramische Kolomventilatorkachel. Met zijn indrukwekkende functies en eigenschappen, biedt deze kachel jou comfort, gemak en een vleugje stijl. Dankzij zijn krachtige prestaties en handige kenmerken is dit de perfecte bijverwarming voor elk seizoen.

1. Snelle en Efficiënte Verwarming voor Elk Seizoen

Kom nooit meer in de kou te zitten met de PEREL Keramische Kolomventilatorkachel. Met een vermogen van 2000 W en twee hittestanden (1000 W / 2000 W), levert deze kachel een krachtige en snelle verwarming. Of het nu een kille winteravond is of een frisse zomerdag, deze kachel biedt jou het hele jaar door de perfecte temperatuur. Geniet van een aangename warmte in een handomdraai!

2. Geavanceerde Veiligheidskenmerken voor Gemoedsrust

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom is de PEREL Keramische Kolomventilatorkachel uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties. De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer de temperatuur te hoog wordt, waardoor het risico op schade wordt geminimaliseerd. Daarnaast zorgt de kantelbeveiliging ervoor dat de kachel onmiddellijk wordt uitgeschakeld als deze per ongeluk omvalt. Geniet van de warmte met gemoedsrust, wetende dat je in veilige handen bent.

3. Handig en veelzijdig: Ontworpen voor Jouw Gemak

Met zijn compacte ontwerp en handvat is de PEREL Keramische Kolomventilatorkachel uiterst draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je nu warmte nodig hebt in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs in de garage, deze kachel is jouw betrouwbare metgezel. De instelbare thermostaat stelt je in staat om de gewenste temperatuur in te stellen en de ventilator- en zwenkfunctie zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte in de ruimte. Bovendien filtert de stoffilter stofdeeltjes uit de lucht, waardoor je kunt genieten van schone en gezonde verwarming.

 

Specificaties:

  • Voeding: 220 - 240 VAC 50 Hz
  • Verbruik: 2000 Watt
  • Vermogensstanden: 1000 Watt / 2000 Watt
  • Thermostaat: Instelbaar
  • Veiligheidsfuncties: Oververhittingsbeveiliging, Kantelbeveiliging
  • Extra functies: Ventilator-functie, Zwenkfunctie
  • Filter: Stoffilter voor schone lucht
  • Geschikt voor: Goed geïsoleerde plaatsen of incidenteel gebruik
  • Afmetingen: Compact
  • Draagbaarheid: Met handvat voor eenvoudig verplaatsen

Let op: Deze keramische ventilatorkachel is uitsluitend geschikt voor goed geïsoleerde plaatsen of voor incidenteel gebruik.