Geen producten (0)
Geen producten (0)

Perel TC84100N petroleumkachel 2600 watt

€ 99,95 € 79,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode TC84100N
EAN code 5410329678326
Productcode leverancier TC84100N
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Krachtige en Draagbare Perel TC84100N Petroleumkachel: Verwarm met Gemak en Betrouwbaarheid!

Ontdek de betrouwbare verwarmingsoplossing voor buitenshuis met de Perel TC84100N Petroleumkachel. Met zijn krachtige vermogen van 2600 watt en handige functies, biedt deze draagbare kachel jou de warmte die je nodig hebt tijdens koude avonden in de buitenlucht. Dankzij het gebruik van gezuiverde petroleum en de meegeleverde wiek, ben je verzekerd van een efficiënte en probleemloze verwarmingservaring.

1. Betrouwbare Warmte, Overal waar je Gaat

Met de Perel TC84100N Petroleumkachel hoef je nooit meer in de kou te zitten tijdens je buitenactiviteiten. Of je nu gaat kamperen, een avondje in de tuin doorbrengt of een gezellige barbecue hebt, deze kachel zorgt voor een aangename warmte. Met een vermogen van 2600 watt en een reservoirinhoud van 4,6 liter, biedt deze kachel een indrukwekkende verwarmingsprestatie en een lange brandtijd van maar liefst 18 uur. Geniet van warmte en comfort, waar je ook bent!

2. Eenvoudig in Gebruik en Onderhoud

De Perel TC84100N Petroleumkachel is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De handmatige ontsteking zorgt voor een probleemloze start van de kachel, terwijl de meegeleverde wiek ervoor zorgt dat je direct aan de slag kunt. Met een verbruik van slechts 0,25 liter per uur is deze kachel zuinig en efficiënt. Bovendien is het reservoir eenvoudig bij te vullen en heeft het een ruime capaciteit, zodat je langdurig kunt genieten van de warmte zonder constant bij te hoeven vullen. Verwarm je buitenruimte met gemak en minimaliseer het gedoe!

3. Veilig en Geschikt voor Buitengebruik

De Perel TC84100N Petroleumkachel is speciaal ontworpen voor buitengebruik. Het gebruik van gezuiverde petroleum zorgt voor een schone verbranding en minimaliseert de uitstoot van geuren en rook. Hierdoor kun je comfortabel genieten van de warmte in de buitenlucht. Let op: Deze kachel is uitsluitend bedoeld voor gebruik buitenshuis en mag niet binnenshuis worden gebruikt. Verwarm je buitenomgeving met vertrouwen en geniet van gezellige momenten, ongeacht de buitentemperatuur!


Specificaties:

  • Vermogen: 2600 watt
  • Verbruik: 0.25 liter per uur
  • Autonomie: 18 uur
  • Gewicht: 4.3 kg
  • Inhoud reservoir: 4.6 liter
  • Geschikt voor ruimtes tot: 18 m³
  • Ontsteking: Handmatig

Let op: De Perel TC84100N Petroleumkachel is uitsluitend geschikt voor gebruik buitenshuis. Als je ervoor kiest om deze petroleumkachel binnen te gebruiken, zorg er dan voor dat de ruimte zeer goed geventileerd is. Het is ook aan te raden om een CO-detector te installeren voor de veiligheid. Bij het selecteren van een petroleumkachel voor binnengebruik is het het beste om te kiezen voor een kachel met zuurstofbeveiliging. Dit helpt om ongelukken te voorkomen.