Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

TTI TCB-1100evo AM/FM CB radio 12-24 Volt 27 MC bakje

€ 189,95 € 169,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode TCB-1100evo
EAN code 8809075210015
Productcode leverancier TTI TCB-1100evo
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

De TTI TCB 1100evo: de ultieme CB-radio voor mobiel gebruik

De TTI TCB 1100evo is de opvolger van de populaire TTI TCB 1100 en is een multichannel mobiele transceiver die geschikt is voor 12 en 24 volt. Deze radio biedt talrijke functies, waaronder digitale frequentie, tone, mic gain en RF gain, VOX, ECHO en PA-functie, zodat jij je volledig kunt concentreren op het communiceren. Bovendien is de radio eenvoudig in te stellen dankzij het 7 kleuren LCD display. 

 

Krachtige functies voor een optimale gebruikerservaring

De TTI TCB 1100evo is een krachtige en veelzijdige mobiele CB-transceiver die speciaal ontworpen is voor een optimale gebruikerservaring. Als opvolger van de populaire TTI TCB 1100 is deze radio uitgerust met een scala aan functies die jouw communicatie-ervaring verbeteren. Of je nu op zoek bent naar digitale frequenties, toonregeling, versterkte microfoon of andere specifieke instellingen, de TTI TCB 1100evo biedt je alle tools die je nodig hebt voor een perfecte communicatie.

Met een scherm dat verlicht is in 7 kleuren, is het eenvoudiger dan ooit om deze radio te gebruiken en aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een specifiek kanaal, of je wilt jouw instellingen veranderen, het scherm biedt een heldere en overzichtelijke weergave van jouw instellingen en informatie. Bovendien biedt de TTI TCB 1100evo je de mogelijkheid om jouw communicatie nog verder te personaliseren met handige functies zoals VOX, ECHO en PA.

Maar de functies van de TTI TCB 1100evo gaan verder dan alleen een kleurrijk scherm. Deze radio is uitgerust met een dynamisch geschakeld systeem voor storing onderdrukking, waardoor je altijd heldere en betrouwbare communicatie heeft. Bovendien biedt de scanfunctie je de mogelijkheid om snel en eenvoudig door de beschikbare kanalen te bladeren, terwijl de noodkanaalfunctie je beschermt in noodsituaties.

Met zijn krachtige functies en veelzijdige instellingen is de TTI TCB 1100evo de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke en krachtige CB-transceiver. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de vele mogelijkheden van de TTI TCB 1100evo vandaag nog!

 

Gebruiksgemak en Connectiviteit voor Moeiteloze Bediening

De TTI TCB 1100evo is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en connectiviteit. Met een 7 kleuren LCD backlight display kun je eenvoudig de radio instellen en alle noodzakelijke informatie in één oogopslag bekijken. Het Dynamic Squelch systeem en de Scan-functie zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er om jou heen gebeurt en je snel kunt inschakelen bij noodgevallen dankzij de Emergency Channel functie.

Bovendien biedt de TTI TCB 1100evo een scala aan functies, zoals VOX, MIC gain en RF gain, om jouw ervaring op de weg zo aangenaam mogelijk te maken. Deze functies stellen je in staat om jouw verkeer en communicatie zo efficiënt mogelijk te regelen. Bovendien heeft de radio ook een ECHO en PA functie, zodat je altijd over een krachtige en heldere uitstraling beschikt.

Verder is de TTI TCB 1100evo voorzien van een 6 pin connector microfoon en een externe luidsprekeraansluiting met een 3,5 mm jack, zodat je jouw handsfree communicatie kunt waarborgen. Daarnaast beschikt de radio over externe PA en S meter aansluitingen, zodat je jouw verbindingen nog beter kunt monitoren en optimaliseren.

Met de TTI TCB 1100evo heb je de beschikking over een radio die is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en connectiviteit, zodat jij je altijd op jouw gemak voelt op de weg en altijd in verbinding kunt blijven met jouw medereizigers en het verkeer om je heen.

 

Uitgebreide Technische Specificaties voor een Efficiënte Prestatie

De TTI TCB 1100evo is uitgerust met geavanceerde technische specificaties die zorgen voor een efficiënte prestatie. Met een frequentiebereik van 26.965-27.405 MHz en de mogelijkheid om zowel AM- als FM-modulatie te gebruiken, is deze CB Radio uitstekend geschikt voor een scala aan communicatie-omgevingen. Het vermogen van 4 watt en de beschikbare 40 kanalen bieden een brede dekking voor jouw communicatiebehoeften.

Een andere belangrijke technische specificatie is de voltage-compatibiliteit. De TTI TCB 1100evo is compatibel met zowel 12 als 24 volt, waardoor deze radio eenvoudig kan worden geïnstalleerd en gebruikt in een verscheidenheid aan voertuigen. Het 7 kleuren LCD display is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar maakt het ook gemakkelijk om de radio te configureren en de instellingen snel te veranderen.

De microfoon met 6-pins connector en externe luidsprekeraansluiting van 3,5 mm zorgen voor een eenvoudige connectiviteit. De TTI TCB 1100evo beschikt ook over functies als bandselectie, noise blanker, beep tone, time-out timer, RF gain, MIC gain, scan, squelch, VOX en echo, waardoor je altijd in staat bent om op een heldere en effectieve manier te communiceren. Bovendien biedt de externe PA-aansluiting en de externe S-meteraansluiting je de mogelijkheid om aanvullende apparatuur aan te sluiten en jouw communicatie-ervaring te verbeteren.

 

Kenmerken

 • Frequentie: 26.965-27.405 MHz
 • Modulatie: AM/FM / Multi-Band
 • Voltage: 13.8/24 Volt
 • Vermogen: 4 watt
 • Kanalen: 40
 • Display: LCD backlight, 7 kleuren Blauw / Rood / Paars / Groen / Licht blauw / Geel / Oranje
 • Functies: Band selectie, Noise blanker, Beep tone, Time out Timer, RF Gain, MIC Gain, Scan, Squelch, VOX, Echo
 • Microfoon: Ja, 6 pin connector
 • Externe luidspreker aansluiting: Ja, 3,5 mm
 • Externe PA aansluiting: Ja
 • Externe S meter aansluiting: Ja
 • Afmetingen: 190 x 175 x 58 mm
 • Gewicht: 895 gram
 • 7 kleuren display
 • VOX
 • MIC gain Dynamic Squelch systeem
 • Scan funcite
 • Noodkanaal
 • Een van de weinige 27 Mc radio's met een externe s meter uitgang om te vossen

 

Pakket bestaande uit

 • Transceiver
 • Microfoon
 • Bevestigingsbeugel
 • Stroomkabel
 • NL-talige Handleiding

 

In samenvatting biedt de TTI TCB 1100evo een uitgebreide set technische specificaties voor een efficiënte prestatie, waaronder frequentiebereik, voltage-compatibiliteit, LCD display, microfoonconnectiviteit en vele andere nuttige functies. Met een formaat van 190 x 175 x 58 mm en een gewicht van 895 gram, is deze CB Radio compact en gemakkelijk te dragen, waardoor je altijd bereikbaar bent voor belangrijke communicatie. 

Ook interessant