Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

K-PO Panther V2 Handheld 27 MC portofoon

€ 199,95 € 149,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode Panther V2
EAN code 8718375101056
Productcode leverancier Panther V2
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Verhoogde Prestaties voor Efficiënte Communicatie

De K-PO Panther V2 is een professionele handheld CB-radio die voorgeprogrammeerd is met alle Europese zenders. Dankzij het eigen Lithium-Ion batterijpakket heb je nu nog veel meer uren gesprekstijd tot je beschikking. Deze draagbare CB-radio biedt alle functies die je mag verwachten van een moderne communicatieapparaat, zodat je moeiteloos kunt communiceren met andere mede chauffeurs in uitstekende geluidskwaliteit.

Verbeteringen

Kristalhelder Geluid en Verbeterde Audio

De K-PO Panther V2 is uitgerust met een verbeterde audio/luidspreker, waardoor je geniet van kristalhelder geluid tijdens al je gesprekken. Communicatie wordt nog duidelijker en effectiever, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Flexibel en Langdurig Gebruik

Met de nieuwe optionele batterij-eliminator met antenne-adapter, kan de K-PO Panther V2 worden gebruikt met een 12V of 24V voeding. Hierdoor ben je flexibel in het gebruik en kun je de radio ook in voertuigen gebruiken. De CB-radio is uitgerust met een zware batterij van 2600 mAh, waardoor je langdurig kunt communiceren zonder je zorgen te maken over de batterijduur.

Ook interessant