Geen producten (0)
Geen producten (0)
-23%
Ksr15 1 Ksr15 2 Ksr15
1 2 3
 

Velleman KSR15 Robot bouwpakket everzwijn op zonne-energie

€ 12,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode KSR15
EAN code 5410329681142
Productcode leverancier KSR15
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman KSR15 Zonne-energie Everzwijn Robot Bouwpakket

Het Velleman KSR15 robot bouwpakket biedt een leuke en educatieve ervaring voor zowel jongeren als volwassenen. Met dit pakket kun je een bewegende robot op zonne-energie bouwen die de vorm heeft van een everzwijn.

Kenmerken

  • Eenvoudige montage: Het bouwpakket is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor het ideaal is voor beginners in robotica.
  • Gebruiksvriendelijk: Het pakket wordt geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde onderdelen om het bouwproces soepel te laten verlopen.
  • Aanbevolen leeftijd: Dit pakket is geschikt voor personen van 8 jaar en ouder, wat het een geweldige keuze maakt voor kinderen die interesse hebben in wetenschap en techniek.

Motor

  • Werkt op zonne-energie: Deze robot wordt aangedreven door zonne-energie, wat betekent dat je geen batterijen nodig hebt.
  • Motorspecificaties: De motor werkt op 1,2 volt DC en heeft een snelheid van 12000 rpm (rotaties per minuut).

Aantal Onderdelen

  • Het bouwpakket bestaat uit 47 onderdelen die samen worden geassembleerd om de everzwijn robot te creëren.

Het Velleman KSR15 robot bouwpakket is niet alleen leuk om te bouwen, maar biedt ook inzicht in hernieuwbare energiebronnen en basisrobotica. Dit pakket kan dienen als een boeiend educatief hulpmiddel om nieuwsgierigheid en interesse in wetenschap en techniek te bevorderen.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is het Velleman KSR15 Zonne-energie Everzwijn Robot Bouwpakket?

Het Velleman KSR15 robot bouwpakket is een set waarmee je een bewegende robot op zonne-energie kunt bouwen. Deze robot heeft de vorm van een everzwijn en biedt een leuke en educatieve ervaring voor zowel jongeren als volwassenen.

Hoe wordt de beweging van de Velleman KSR15 robot aangedreven?

De Velleman KSR15 robot wordt aangedreven door zonne-energie. Dit betekent dat de robot geen batterijen nodig heeft om te functioneren. De motor in de robot werkt op 1,2 volt DC en heeft een snelheid van 12000 rpm (rotaties per minuut).

Hoeveel onderdelen bevat het Velleman KSR15 Zonne-energie Everzwijn Robot Bouwpakket?

Het bouwpakket bestaat uit 47 onderdelen die samen worden geassembleerd om de everzwijn robot te creëren. Deze onderdelen zijn zorgvuldig samengesteld om een werkende en bewegende robot te vormen.

Wat is het educatieve aspect van het Velleman KSR15 Zonne-energie Everzwijn Robot Bouwpakket?

Dit bouwpakket biedt niet alleen een leuke bouwervaring, maar biedt ook inzicht in hernieuwbare energiebronnen (zonne-energie) en basisrobotica. Het kan dienen als een boeiend educatief hulpmiddel om nieuwsgierigheid en interesse in wetenschap en techniek te bevorderen, vooral bij kinderen die graag willen leren en experimenteren.