Geen producten (0)
Geen producten (0)

Velleman KSR19 robot kit 5 in 1 instelbaar

€ 39,95 € 34,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode KSR19
EAN code 5410329708726
Productcode leverancier KSR19
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontdek de Velleman KSR19 - 5-in-1 Instelbare Robot Kit

Bouw, Leer en Programmeer met Plezier

Stap in de opwindende wereld van elektronica, mechanica en hydraulica met de Velleman KSR19 robot kit. Deze veelzijdige bouwkit biedt niet één, maar vijf verschillende robots om te bouwen en te ontdekken. Perfect voor toekomstige ingenieurs en iedereen die geïnteresseerd is in STEM - Science, Technology, Engineering, Mathematics.

Leerzaam en Stimulerend

Deze robot kit is ontworpen als een instapniveau STEM-project. Het moedigt gebruikers aan om meer te leren over machinebouw en handmatig coderen. Kinderen worden gestimuleerd om na te denken, problemen op te lossen en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Het is een geweldige manier om te leren en te groeien, terwijl ze worden uitgedaagd met taken en problemen die ze kunnen oplossen.

Eenvoudig en Uitdagend Coderen

Het codeerwiel in het midden van de robot maakt handmatig coderen eenvoudig en leuk. Door de codeerknoppen op het wiel te klikken, kan de robot basisbewegingen uitvoeren, zoals vooruit, achteruit, rechts/links draaien, tollen of pauzeren. Naarmate de gebruiker meer ervaring opdoet, kunnen ze interessantere en uitdagendere taken aanpakken, zoals gooien, tillen, voetballen of tekenen.

STEM-vaardigheden Ontwikkelen

De Velleman KSR19 biedt een leuke en boeiende manier om STEM-vaardigheden te ontwikkelen. STEM staat voor exacte wetenschappen, techniek/technologie, ontwerp/creatie en toegepaste wiskunde. Deze kit biedt een nieuwe methode om te leren coderen zonder dat een computer of app nodig is, waardoor hands-on leren wordt gestimuleerd.

Specificaties en Afmetingen

 • Voeding: 2 x AAA/LR03-batterij (niet meegeleverd)
 • Afmetingen:
  • Heftruck-robot: 263 x 116 x 210 mm
  • Voetbal-robot: 231 x 116 x 210 mm
  • Tekent-robot: 243 x 116 x 210 mm
  • Grijper-robot: 253 x 116 x 210 mm
  • Werp-robot: 172 x 116 x 260 mm
 • Aantal onderdelen: 238

De Velleman KSR19 5-in-1 Instelbare Robot Kit biedt educatieve en creatieve avonturen voor jonge en nieuwsgierige geesten. Laat de leerzame reis beginnen! Bestel nu en ontdek de wereld van bouwen, leren en programmeren met plezier.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman KSR19 5-in-1 Instelbare Robot Kit en wat zijn de voordelen ervan?

De Velleman KSR19 5-in-1 Instelbare Robot Kit is een veelzijdige bouwkit waarmee je niet één, maar vijf verschillende robots kunt bouwen en ontdekken. Deze kit is perfect voor toekomstige ingenieurs en iedereen met interesse in STEM - Science, Technology, Engineering, Mathematics. Met deze kit kunnen gebruikers bouwen, leren en programmeren met plezier, terwijl ze betrokken raken bij elektronica, mechanica en hydraulica.

Wat maakt de Velleman KSR19 Robot Kit leerzaam en stimulerend?

Deze robot kit is ontworpen als een instapniveau STEM-project, dat gebruikers aanmoedigt om meer te leren over machinebouw en handmatig coderen. Het stimuleert kinderen om te denken, problemen op te lossen en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. De kit biedt taken en uitdagingen die ze kunnen oplossen, waardoor ze kunnen leren en groeien.

Hoe werkt het codeerwiel van de KSR19 Robot Kit?

Het codeerwiel in het midden van de robot maakt handmatig coderen eenvoudig en leuk. Door de codeerknoppen op het wiel te klikken, kan de robot basisbewegingen uitvoeren, zoals vooruit, achteruit, rechts/links draaien, tollen of pauzeren. Naarmate de gebruiker meer ervaring opdoet, kunnen ze interessantere en uitdagendere taken aanpakken, zoals gooien, tillen, voetballen of tekenen.

Welke STEM-vaardigheden worden ontwikkeld met de Velleman KSR19 Robot Kit?

De Velleman KSR19 Kit biedt een leuke en boeiende manier om STEM-vaardigheden te ontwikkelen. STEM staat voor exacte wetenschappen, techniek/technologie, ontwerp/creatie en toegepaste wiskunde. Deze kit biedt een nieuwe methode om te leren coderen zonder dat een computer of app nodig is, waardoor hands-on leren wordt gestimuleerd.