Geen producten (0)
Geen producten (0)

Velleman KSR20 Tobbie II intelligente robotvriend

€ 99,95 € 69,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode KSR20
EAN code 5410329708719
Productcode leverancier KSR20
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman KSR20 Tobbie II Intelligente Programmeerbare Robot

Jouw Creatieve Avontuur Begint Hier

Ontmoet Tobbie II, de intelligente robot die jouw creatieve vaardigheden tot leven brengt. Met de kracht van de BBC micro:bit wordt coderen en programmeren eenvoudig, boeiend en toegankelijk voor zowel beginners als gevorderde tech-liefhebbers. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Tobbie II.

Tobbie II: Jouw Slimme Robotvriendje

Tobbie II maakt gebruik van de uitstekende eigenschappen van de micro:bit, waardoor het jouw coolste en meest intelligente robotvriendje ooit is. Met 6 poten en een niet-roterend lichaam is Tobbie II voorzien van alle benodigde elektronica, waaronder een motor, IR-sensor en zoemer. Dit maakt Tobbie II niet alleen actief en interactief, maar ook een uitstekende leer- en speelkameraad.

STEM-Potentieel Ontketend

Met Tobbie II kun je jouw STEM-vaardigheden (exacte wetenschappen, techniek/technologie, ontwerp/creatie en toegepaste wiskunde) volledig ontwikkelen. Dankzij de meegeleverde micro:bit board kun je via de Javascript Blocks-editor of Python-editor op jouw computer, laptop of smartphone eenvoudig coderen en programmeren. Met talloze programma's zoals Explorer, Follow me, Singing and Dancing, en nog veel meer, is Tobbie II een speeltuin van mogelijkheden.

Kenmerken en Details

  • Aanbevolen leeftijd: 14+
  • Micro:bit programma's: Explorer, Follow me, Singing and Dancing, Light tracker, Thermometer, Calculator, Rock-paper-scissors, Dice, Notice board, Compass, Bowling, App voor afstandsbediening (Android 5.0 of hoger)
  • Afmetingen: 136,8 x 125,8 x 176 mm
  • Voeding: 4 x AAA-batterij (niet meegeleverd)
  • Micro:bit board: Meegeleverd
  • Aantal onderdelen: 118

Start Jouw Programmeeravontuur met Tobbie II

Tobbie II is meer dan alleen een robot - het is jouw toegangspoort tot de wereld van coderen, programmeren en technologische ontdekking. Bestel nu en laat jouw creativiteit en verbeeldingskracht de vrije loop met deze boeiende en educatieve robot.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman KSR20 Tobbie II en hoe kan deze worden geprogrammeerd?

De Velleman KSR20 Tobbie II is een intelligente robot die programmeerbaar is via micro:bit programma's. Deze robot maakt gebruik van de uitstekende eigenschappen van de micro:bit en is ontworpen om jouw coolste en meest intelligente robotvriend te zijn.

Wat zijn de voordelen van de micro:bit in combinatie met Tobbie II?

Dankzij de micro:bit biedt Tobbie II veel potentieel en brengt het veel fantasie en opwinding met zich mee. De micro:bit is een programmeerbaar board in zakformaat dat coderen eenvoudig maakt, en het stelt je in staat om met behulp van creatieve vaardigheden en verbeeldingskracht gemakkelijk te coderen en programmeren.

Voor welke leeftijd is de Velleman KSR20 Tobbie II geschikt?

De Velleman KSR20 Tobbie II is aanbevolen voor personen van 14 jaar en ouder. Het is een geweldige manier om STEM-vaardigheden (exacte wetenschappen, techniek/technologie, ontwerp/creatie en toegepaste wiskunde) te ontwikkelen.

Welke energiebron heeft Tobbie II nodig?

Tobbie II vereist 4 x AAA-batterijen (niet meegeleverd) als voedingsbron.

De Velleman KSR20 Tobbie II biedt niet alleen speelplezier, maar ook educatie en hands-on ervaring in programmeren en robotica. Bestel nu en laat Tobbie II je begeleiden in de wereld van creatieve en programmeerbare robotica.