Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Whadda WMAH202N MP3 jukebox module

€ 27,95 € 24,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode WMAH202N
EAN code 5410329729332
Productcode leverancier WMAH202N
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Verrijk je leven met de Whadda WMAH202N MP3 Jukebox Module!

Een Geavanceerde Muzikale Ervaring in Huis!

Met de Whadda WMAH202N MP3 jukebox module haal je een geavanceerde muzikale ervaring in huis. Deze module speelt moeiteloos MP3-bestanden af vanaf een USB-stick of een SD-kaart. Ben je klaar om je muziekcollectie tot leven te brengen? Ontdek hoe deze veelzijdige module jouw luisterervaring kan veranderen.

 

Muziek op Jouw Voorwaarden!

Drukknoppen voor Gemak

De Whadda WMAH202N is ontworpen met intuïtieve drukknoppen voor ultiem gebruiksgemak. Met de volgende nummer, vorige nummer en afspelen/pauzeren knoppen heb jij de controle over je muziekselectie. Geniet van een moeiteloze navigatie door je afspeellijsten.

 

Statusindicator voor Gemak

Dankzij de handige LED-indicator kun je altijd zien of je muziek aan het afspelen is of gepauzeerd is. Geen verwarring meer, alleen ononderbroken muziekplezier.

 

Jouw Muziek, Jouw Stijl!

Automatisch Afspelen bij Inschakelen

Laat je verrassen door een naadloze start van je muziek zodra je het apparaat inschakelt. Geen wachttijd, alleen directe muzikale vreugde.

 

Automatisch In Lus Afspelen

Houd de feeststemming gaande door je favoriete nummers in een lus af te spelen. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over het selecteren van nieuwe tracks.

 

Onbeperkte Connectiviteit, Onbeperkt Genieten!

De Whadda WMAH202N is uitgerust met een stereo lijnuitgang die een kristalheldere geluidsweergave biedt. Sluit de module eenvoudig aan op alle audiosystemen thuis of in de auto en geniet van een meeslepende luisterervaring.

 

Bouw Jouw Droom Jukebox!

Met de Whadda WMAH202N kun je je eigen gepersonaliseerde MP3-jukebox creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en stel de perfecte afspeellijsten samen voor elk moment van de dag.

 

Technische Specificaties

  • Ondersteunde Bestandsindeling: MP3 (128 kb/s, 192 kb/s, 256 kb/s, 320 kb/s variabele bitsnelheid)
  • Audio-uitgang: 500 mV / 47 kOhm stereo lijningang
  • Voeding: 5 VDC of 9…12 VDC / 50 mA max.

 

Gebruikseigenschappen

  • Handleiding in Meerdere Talen: De Whadda WMAH202N wordt geleverd met een handleiding in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans, zodat je altijd alles begrijpt.
  • Eenvoudig te Gebruiken: Met een elektronica-vaardigheidsniveau van 2, mechanische vaardigheden van 1 en geen soldeervaardigheden vereist, is dit product geschikt voor beginners en gevorderde hobbyisten.

 

Een Jukebox die bij Jou Past!

  • Kleur: Rood
  • Diepte: 45 mm
  • Hoogte: 8 mm
  • Breedte: 40 mm
  • Gewicht: 43 gram