Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Velleman KSR18 Tobbie de robot bouwpakket

€ 49,95 € 34,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode KSR18
EAN code 5410329697471
Productcode leverancier KSR18
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman KSR18 Tobbie Robot Bouwpakket - Jouw Intelligente Vriend

Tobbie: Jouw Slimme Enthousiasteling

Maak kennis met Tobbie, de charmante en intelligente robot uit het Velleman KSR18 bouwpakket. Met zijn zes benen en indrukwekkende vaardigheden, verlegt Tobbie de grenzen van wat een robot kan doen. Tobbie is niet zomaar een machine, maar een vriendelijke metgezel die je kunt uitdagen en verkennen.

Volg of Vermijd - Tobbie's Twee Persoonlijkheden

Tobbie heeft twee boeiende modi die zorgen voor unieke interacties. In de 'Volg mij'-modus volgt Tobbie elk object dat hij nadert, als een gehoorzaam huisdier. Maar dat is niet alles - schakel over naar de 'Verkennen'-modus en zie hoe Tobbie obstakels vermijdt terwijl hij nieuwe routes ontdekt om vooruit te blijven gaan. Deze veelzijdige robot is geprogrammeerd om te reageren op zijn omgeving en is klaar voor avontuur.

Emoties en Gebaren - Jouw Levendige Vriend

Tobbie gaat verder dan het gewone met zijn prachtige geluids- en lichteffecten. Deze eigenschappen geven hem zijn eigen set emoties en gebaren, vergelijkbaar met een levendig dier. Hij wordt niet alleen een slimme machine, maar ook een vriend die je begrijpt en met wie je kunt communiceren op een unieke manier.

Kenmerken en Details

  • Aanbevolen leeftijd: 14+
  • Afmetingen: 126 x 138 x 165 mm
  • Voeding: 4 x AAA/LR03-batterij (niet meegeleverd)
  • Aantal onderdelen: 107

Daag Tobbie Uit, Ontdek en Verbind

De Velleman KSR18 Tobbie Robot biedt meer dan alleen technologie - het biedt een relatie. Of je nu de 'Volg mij'-modus gebruikt om Tobbie achter je aan te laten gaan, of de 'Verkennen'-modus om zijn slimme vermijdingstactieken te zien, deze robot zal je blijven verrassen. Bestel nu en laat de vriendschap tussen mens en machine tot leven komen met Tobbie aan je zijde.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman KSR18 Tobbie Robot en wat zijn de eigenschappen ervan?

De Velleman KSR18 Tobbie Robot is een opmerkelijk bouwpakket dat resulteert in een charmante en intelligente robot genaamd Tobbie. Deze robot heeft zes benen en indrukwekkende vaardigheden, waarmee hij de mogelijkheden van robotica verkent. Tobbie is niet alleen een machine, maar een vriendelijke metgezel die je kunt uitdagen en verkennen.

Welke interactieve mogelijkheden biedt Tobbie?

Tobbie heeft twee boeiende modi voor interactie:

  • 'Volg mij'-modus: In deze modus volgt Tobbie elk object dat hij tegenkomt, vergelijkbaar met een gehoorzaam huisdier.
  • 'Verkennen'-modus: Schakel over naar deze modus en Tobbie zal obstakels vermijden terwijl hij nieuwe routes ontdekt om vooruit te blijven gaan. Deze veelzijdige robot reageert op zijn omgeving en is klaar voor avontuur.

Wat maakt Tobbie speciaal qua emoties en gebaren?

Tobbie onderscheidt zich door zijn prachtige geluids- en lichteffecten, waardoor hij emoties en gebaren kan uiten, vergelijkbaar met een levendig dier. Hierdoor wordt Tobbie niet alleen een slimme machine, maar ook een vriend die begrijpt en communiceert op een unieke en levendige manier.

Voor welke leeftijd is de Velleman KSR18 Tobbie Robot geschikt?

De Velleman KSR18 Tobbie Robot is aanbevolen voor personen van 14 jaar en ouder. Het bouwpakket biedt een uitdagende en leerzame ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in robotica en technologie.