Geen producten (0)
Geen producten (0)
-25%
Ksr14 Ksr14 2 Ksr14 detail
1 2 3
 

Velleman KSR14 maanrover op zonne-energie kit

€ 19,95 € 14,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode KSR14
EAN code 5410329680718
Productcode leverancier KSR14
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman KSR14 - Zonne-energie Maanrover Bouwpakket

Verken de Ruimte met Zonnekracht

De Velleman KSR14 is niet zomaar een bouwpakket - het is een spannende reis naar de ruimte! Ontdek de fascinerende wereld van elektronica, hydraulica en mechanica terwijl je je eigen maanrover op zonne-energie bouwt. Deze terreinauto met 6-wielophanging en 4x4 aandrijving brengt je in de toekomst van de wetenschap en technologie.

Leerzaam en Avontuurlijk

Met de robot bouwpakketten van Velleman stap je in een wereld vol leerzame avonturen. De KSR14 maanrover is speciaal ontworpen voor jonge ontdekkers vanaf 8 jaar en ouder. Met zonne-energie als brandstof en een motor die 12000 toeren per minuut draait op 1.2 Volt DC, leer je niet alleen over techniek, maar ook over duurzame energiebronnen.

Robuust en Veelzijdig

De KSR14 is uitgerust met een 6-wielophanging en 4x4 aandrijving, waardoor hij zelfs ruig terrein kan trotseren. Het bouwpakket bevat 67 onderdelen die je stap voor stap in elkaar zet. Met een motor die werkt op zonne-energie, is deze maanrover niet alleen educatief, maar ook milieuvriendelijk.

Een Toekomstige Ruimteverkenner

Deze maanrover is niet alleen een bouwpakket, maar ook een toekomstige ruimteverkenner. Met zijn robuuste ontwerp en aandrijving op zonne-energie, is de KSR14 klaar om de verbeelding van jonge ontdekkers te prikkelen. Wie weet waar deze rover je naartoe zal brengen!

Specificaties

  • Terreinauto met 6-wielophanging
  • 4x4 aandrijving
  • Aanbevolen leeftijd: 8+
  • Motor: werkt op zonne-energie, 12000 tpm, 1.2 Volt DC
  • Aantal onderdelen: 67

Geef de nieuwsgierigheid en creativiteit van jonge geesten een boost met de Velleman KSR14 Maanrover Bouwpakket. Bestel nu en laat de ruimteverkenning beginnen!

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman KSR14 maanrover op zonne-energie bouwpakket en wat zijn de kenmerken ervan?

De Velleman KSR14 is een boeiend bouwpakket waarmee je een maanrover op zonne-energie kunt creëren. Met de robot bouwpakketten van Velleman krijg je de kans om de wereld van elektronica, hydraulica en mechanica te ontdekken en te verkennen.

Wat wordt er bedoeld met "werkt op zonne-energie" in relatie tot de Velleman KSR14 maanrover?

De motor van de Velleman KSR14 maanrover wordt aangedreven door zonne-energie. Dit betekent dat de motor energie krijgt van zonlicht en op die manier de maanrover kan laten bewegen. Dit aspect voegt een element van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid toe aan het bouwpakket.

Welke vaardigheden worden gestimuleerd bij het bouwen van de Velleman KSR14 maanrover?

Het bouwen van de Velleman KSR14 maanrover stimuleert verschillende vaardigheden, waaronder technisch inzicht, probleemoplossing en handvaardigheid. Het is een educatieve en plezierige manier om meer te leren over wetenschap, technologie, engineering en mechanica.

Is de Velleman KSR14 maanrover geschikt voor kinderen?

Ja, de Velleman KSR14 maanrover is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Het bouwpakket biedt een leuke en leerzame ervaring voor jonge ontdekkers die geïnteresseerd zijn in technologie en bouwkunde.

Het Velleman KSR14 maanrover bouwpakket op zonne-energie biedt niet alleen speelplezier, maar ook educatie en hands-on ervaring. Bestel nu en stap in de wereld van robotica en bouw je eigen maanrover.