Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Muse MT-120MB Muziekcenter met platenspeler, CD, radio, USB en bluetooth

€ 239,95 € 199,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode MT-120MB
EAN code 3700460208394
Productcode leverancier MT-120MB
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Muse MT-120MB Muziekcenter met platenspeler, CD, radio, USB en bluetooth

Een Stijlvolle Tijdreis

Het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter is niet zomaar een muzieksysteem - het is een tijdmachine die je meeneemt naar de gouden dagen van muziek en stijl. Met een prachtige luxe houten behuizing en retro design is dit muziekcenter een echte blikvanger in iedere woonkamer. Of je nu een liefhebber bent van vinylplaten, CD's, radio of moderne technologie, dit alles-in-één systeem heeft alles wat je nodig hebt.

 

Compleet Muziekgenot

Geniet van jouw muziekcollectie in volle glorie met het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter. De stereo platenspeler met drie snelheden (33/45/78 RPM) geeft je de mogelijkheid om jouw geliefde LP's opnieuw te ontdekken. Dankzij het 2-weg luidsprekersysteem met een totaal vermogen van 40 watt, kun je genieten van een helder en dynamisch geluid dat jouw muziek tot leven brengt.

 

Moderne Functionaliteit

Ondanks zijn nostalgische uitstraling is dit muziekcenter voorzien van de nieuwste technologieën. Neem jouw favoriete platen en CD's op met de USB-encoding functie en bewaar ze op een USB-stick. Schakel moeiteloos tussen verschillende afspeelbronnen, zoals bluetooth, USB en de AUX-aansluiting. Luister naar jouw favoriete FM-radiozenders en sla tot wel 20 voorkeuzezenders op voor snel en gemakkelijk schakelen.

 

Specificaties

  • Luxe Houten Behuizing: Voor een tijdloze uitstraling
  • Stereo Platenspeler: Met drie snelheden (33/45/78 RPM)
  • FM-Radio: Met 20 voorkeuzezenders
  • CD Speler: Geschikt voor CD / CD-R / CD-RW
  • Bluetooth: Voor draadloos luisterplezier
  • USB met Encoding: Opnemen en afspelen vanaf USB
  • Auto-Stopfunctie: Met aan-/uitschakelaar
  • 2-Weg Luidsprekersysteem: 2x 20 watt
  • Aansluitingen: USB, RCA, AUX-In (3,5 mm), hoofdtelefoon en speakers
  • Netvoeding: AC 100-240 V / 50-60 Hz

 

Terug in de Tijd, Vooruit in de Muziek

Het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter is jouw ticket voor een tijdreis door muziekgeschiedenis, met alle moderne gemakken die je verwacht. Geniet van vinyl, CD's, bluetooth en meer, verpakt in een prachtige retro esthetiek. Bestel vandaag nog en beleef jouw muziekcollectie op een geheel nieuwe manier met het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter!

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter en wat maakt het bijzonder?

Het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter is een muzieksysteem dat je meeneemt op een stijlvolle tijdreis naar de gouden dagen van muziek en stijl. Met zijn luxe houten behuizing en retro design is dit muziekcenter een opvallende toevoeging aan elke woonkamer. Of je nu fan bent van vinylplaten, CD's, radio of moderne technologie, dit alles-in-één systeem biedt alles wat je nodig hebt.

 

Welke afspeelmogelijkheden biedt het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter?

Dit muziekcenter biedt een scala aan afspeelmogelijkheden om van te genieten. De stereo platenspeler met drie snelheden (33/45/78 RPM) geeft je de kans om je geliefde LP's opnieuw te beleven. Met het 2-weg luidsprekersysteem van 40 watt komt je muziek tot leven met helder en dynamisch geluid.

 

Heeft het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter ook moderne functies?

Absoluut, ondanks zijn nostalgische uitstraling is dit muziekcenter uitgerust met moderne technologieën. Je kunt je favoriete platen en CD's opnemen met de USB-encoding functie en ze opslaan op een USB-stick. Met bluetooth, USB en de AUX-aansluiting kun je naadloos schakelen tussen verschillende afspeelbronnen. Luister naar FM-radio en sla tot 20 voorkeuzezenders op voor gemakkelijk en snel wisselen.

 

Kan ik mijn favoriete radiozenders opslaan?

Ja, het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter beschikt over een FM-radio met 20 voorkeuzezenders. Dit stelt je in staat om jouw favoriete zenders eenvoudig op te slaan en snel te schakelen tussen verschillende stations.

 

Kan ik mijn eigen opnames maken met dit muziekcenter?

Ja, dankzij de USB-encoding functie kun je jouw favoriete platen en CD's opnemen en deze opslaan op een USB-stick voor latere beluistering.

 

Is het mogelijk om mijn hoofdtelefoon aan te sluiten op het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter?

Zeker, het muziekcenter heeft een hoofdtelefoonaansluiting, waardoor je in alle rust van jouw muziek kunt genieten zonder anderen te storen.

 

Heeft het Muse MT-120MB Retrostijl Muziekcenter een automatische stopfunctie?

Ja, het systeem beschikt over een auto-stopfunctie met een aan-/uitschakelaar om het afspelen van platen op het juiste moment te stoppen.