Geen producten (0)
Geen producten (0)

Soundmaster MCD1820SW - Stereo muziek center - DAB+ - platenspeler

€ 249,00 € 199,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode MCD1820SW
EAN code 4005425010685
Productcode leverancier MCD1820SW
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Herontdek je Muzikale Schatten met de Soundmaster MCD1820SW Platenspeler

Een Tijdloze Sound Experience, Verrijkt met Innovatie

Met de Soundmaster MCD1820SW platenspeler haal je meer uit je muziekcollectie dan ooit tevoren. Stof die oude platen af of begin een nieuwe platencollectie, dit innovatieve muziek center opent de deur naar een wereld van geluid en nostalgie. Met DAB+/FM radio, een CD/MP3- en cassettespeler, een USB aansluiting en SD/MMC kaartlezer, biedt dit apparaat veel meer dan alleen een platenspeler. Transformeer je kostbare muziek naar het moderne tijdperk door eenvoudig je platen, CD's en cassettes te digitaliseren naar MP3 formaat en ze op te slaan op je USB-stick of SD-kaart.

Een Compleet Muziekcenter in één Apparaat

De Soundmaster MCD1820SW maakt het creëren van je eigen muzikale meesterwerken gemakkelijk. Met een platenspeler die 33, 45 en 78 toeren ondersteunt, kun je genieten van al je vinylschatten. De CD/MP3-speler herkent zelfs ID3-tags, waardoor je altijd weet welk nummer wordt afgespeeld. De opname mogelijkheid op USB/SD stelt je in staat om je muziek van de platenspeler, radio, aux, CD en cassette direct op te nemen. En met de handige resume functie kun je precies verdergaan waar je was gebleven. De twee verplaatsbare luidsprekers, gehuisvest in houten behuizingen, bieden een rijk geluid zonder extra versterking.

Specificaties:

 • Radio-opties: DAB+/FM met voorkeurzenders
 • Platenspeler: 33, 45 en 78 toeren mogelijkheid
 • CD/MP3-speler: Met ID3 herkenning
 • Aansluitingen: USB, SD en MMC kaartlezer
 • Cassettespeler: Oude herinneringen herbeleven
 • Opname mogelijkheid: Op USB/SD vanaf platenspeler, radio, aux, CD en cassette
 • Resume Functie: Naadloos verdergaan
 • AUX-in Ingang: Verbind met externe apparaten
 • Line Out Uitgang: Voor aansluiting op versterkers
 • Luidsprekers: Stereo luidsprekers in houten behuizing
 • Stroomvoorziening: Netvoeding AC 230 volt ~ 50 Hz
 • Afmetingen: 32,0 x 29,5 x 17,0 cm (B x D x H)
 • Gewicht: Incl. verpakking: 3,38 kg

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn de kenmerken van de Soundmaster MCD1820SW platenspeler?

De Soundmaster MCD1820SW platenspeler beschikt over een scala aan functies, waaronder DAB+/FM radio, een CD/MP3-speler, cassettespeler, USB aansluiting, en SD/MMC kaartlezer. Het biedt ook de mogelijkheid om je platen, CD's en cassettes naar MP3 formaat te digitaliseren en op te slaan op een USB-stick of SD-kaart. Dankzij de twee verplaatsbare luidsprekers kun je genieten van een vol geluid zonder extra versterker.

Kan ik mijn oude platen afspelen op deze platenspeler?

Ja, de Soundmaster MCD1820SW platenspeler heeft een platenspeler met 33, 45 en 78 toeren mogelijkheid, waardoor je zowel oudere als recentere platen kunt afspelen.

Kan ik mijn muziek digitaliseren met dit apparaat?

Ja, je kunt je platen, CD's en cassettes digitaliseren naar MP3 formaat en deze opslaan op een USB-stick of SD-kaart. Zo kun je je favoriete muziek ook digitaal bewaren.

Moet ik een aparte versterker aanschaffen voor deze platenspeler?

Nee, de Soundmaster MCD1820SW platenspeler heeft twee verplaatsbare luidsprekers in een houten behuizing, waardoor je geen aparte versterker nodig hebt om van je platencollectie te genieten.

Hoe kan ik de Soundmaster MCD1820SW bedienen?

Je kunt de Soundmaster MCD1820SW bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Dit maakt het eenvoudig om verschillende functies, zoals de radio, platenspeler, CD-speler en meer, te bedienen.

Kan ik dit apparaat gebruiken als wekker?

Ja, de Soundmaster MCD1820SW heeft een resume functie en dubbel alarm, wat betekent dat je het als wekker kunt gebruiken om gewekt te worden door je favoriete muziek, radio of andere geluiden.

Moet ik extra apparatuur aanschaffen om van het geluid te genieten?

Nee, deze platenspeler is uitgerust met twee verplaatsbare luidsprekers in een houten behuizing, waardoor je geen extra versterker of luidsprekers nodig hebt om je muziek te beluisteren. Dit betekent dat je direct van je platencollectie kunt genieten met een vol en meeslepend geluid.