Geen producten (0)
Geen producten (0)
-17%
M 50 dbt hx 3786dtscen M 50 dbt hx 3786dt 1 M 50 dbt hx 3786dt 3d 1
1 2 3
 

Muse M-50DBT Microset met CD, DAB+, USB en Bluetooth

€ 119,95 € 99,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode M-50DBT
EAN code 3700460207410
Productcode leverancier M-50DBT
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ervaar Compleet Luistergemak met de Muse M-50 DBT Micro Systeem!

Stijlvol en Ruimtebesparend Audiosysteem

Ontdek het ultieme luistergenot met de Muse M-50 DBT, een alles-in-één audiosysteem dat perfect past in de slaapkamer of kleine woonkamer. Dit stijlvolle en ruimtebesparende systeem combineert een reeks functies in één compact apparaat. Of je nu DAB+ radio wilt beluisteren, CD's wilt afspelen of muziek wilt streamen via bluetooth, de Muse M-50 DBT biedt een zuivere klank en hoogwaardige geluidservaring.

Zuivere Klank en Meerdere Afspeelmogelijkheden

Met twee meegeleverde luidsprekers geniet je van een helder en gebalanceerd geluid. Luister naar jouw favoriete zenders met de DAB+ / FM stereo radio en maak een keuze uit de 60 voorkeuzezenders (30 DAB+ / 30 FM). De voorgeprogrammeerde equalizer-opties (Flat, Classic, Jazz, Rock, Pop) stellen je in staat om het geluid aan te passen aan jouw voorkeuren. De CD-speler speelt CD's, CD-R's, CD-RW's en MP3-bestanden af, en je kunt zelfs gebruikmaken van de program/random/repeat functie voor gevarieerd luisterplezier.

Complete Connectiviteit en Gemak

Met de Muse M-50 DBT ben je altijd verbonden met jouw favoriete muziekbronnen. De bluetooth (4.1) connectiviteit stelt je in staat om draadloos muziek te streamen vanaf jouw smartphone, tablet of laptop. De AUX-IN-, USB-, hoofdtelefoon- en speaker aansluitingen bieden flexibiliteit in het afspelen van verschillende bronnen. De afstandsbediening maakt het gemakkelijk om vanuit jouw luie stoel de controle te hebben over jouw muziekervaring.

Specificaties

 • Micro systeem met twee losse luidsprekers en LCD display met backlight
 • DAB+ / FM stereo radio met 60 voorkeuzezender (30 DAB+ / 30 FM)
 • Voorgeprogrammeerde equalizer (Flat, Classic, Jazz, Rock, Pop)
 • CD-speler voor CD/CD-R/CD-RW en MP3 en met program/random/repeat functie
 • Bluetooth (4.1) connectiviteit
 • Klok en wekker met snoozefunctie
 • AUX-IN-, USB-, hoofdtelefoon- en speaker aansluiting
 • Afstandsbediening meegeleverd
 • Uitgangsvermogen 2 x 15 watt
 • Netvoeding AC 230V~50Hz
 • Afmetingen: 15,5 x 20,0 x 16,0 cm (B x D x H)
 • Gewicht: 2,7 kg

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is het Muse M-50 DBT Micro Systeem en wat maakt het bijzonder?

Het Muse M-50 DBT Micro Systeem biedt een ultiem luistergemak met zijn alles-in-één audiosysteem. Dit compacte systeem is perfect voor de slaapkamer of kleine woonkamer. Het combineert stijl en ruimtebesparing met diverse functies, waaronder DAB+ radio, CD-afspelen en bluetooth streaming. Met zuivere klank en hoogwaardige geluidskwaliteit biedt dit systeem een complete luisterervaring.

Welke afspeelmogelijkheden en geluidsopties biedt het Muse M-50 DBT Micro Systeem?

Dit systeem wordt geleverd met twee luidsprekers voor helder en gebalanceerd geluid. Je kunt genieten van DAB+ / FM stereo radio met 60 voorkeuzezenders (30 DAB+ / 30 FM). De voorgeprogrammeerde equalizer-opties (Flat, Classic, Jazz, Rock, Pop) stellen je in staat om het geluid aan te passen aan jouw voorkeuren. De CD-speler ondersteunt CD's, CD-R's, CD-RW's en MP3-bestanden, en biedt diverse afspeelfuncties zoals program/random/repeat.

Wat zijn de connectiviteitsopties van het Muse M-50 DBT Micro Systeem?

Dit systeem biedt complete connectiviteit. Met bluetooth (4.1) kun je draadloos muziek streamen vanaf jouw smartphone, tablet of laptop. De AUX-IN-, USB-, hoofdtelefoon- en speaker aansluitingen zorgen voor flexibiliteit bij het afspelen van verschillende bronnen. De meegeleverde afstandsbediening maakt het gemakkelijk om jouw muziekervaring te bedienen vanuit jouw comfortabele stoel.