Geen producten (0)
Geen producten (0)
-0%
Soundmaster dab112or noodradio lamp Soundmaster dab112or noodradio
1 2
 

Soundmaster DAB112or noodradio

€ 84,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode DAB112OR
EAN code 4005425011620
Productcode leverancier DAB112OR
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Wees Voorbereid met de Soundmaster DAB112OR Noodoproepradio met SOS-zaklamp

Jouw Betrouwbare Noodhulp in Tijden van Onrust

De Soundmaster DAB112OR is een onmisbaar apparaat om bij de hand te hebben in noodsituaties. Met zijn compacte formaat en handige functies, zoals de SOS-zaklamp en de mogelijkheid om mobiele telefoons op te laden, is deze noodoproepradio een betrouwbare metgezel voor elke situatie. Of het nu gaat om natuurrampen, stroomuitval of andere calamiteiten, met de DAB112OR ben je altijd voorbereid.

Altijd Op de Hoogte

Met de DAB+ radiofunctie kun je altijd op de hoogte blijven, zelfs als andere communicatiemiddelen uitvallen. Dankzij de 40 voorkeuzezenders (20 DAB+, 20 FM) kun je snel en eenvoudig schakelen tussen nieuws, informatie en muziek. De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je overal naar de radio kunt luisteren, en met de solar batterij en handdynamo heb je zelfs in noodsituaties de mogelijkheid om de radio op te laden.

Technische Specificaties:

 • DAB+ Radio: Met RDS en 40 voorkeuzezenders
 • SOS-zaklamp: Voor noodsituaties
 • LED-zaklamp: 400 Lumen
 • LED-leeslamp: 260 Lumen
 • Opladen: Via zonnecellen en handdynamo
 • USB-C-aansluiting: Voor opladen
 • USB-aansluiting: Voor opladen mobiele telefoon (5 V / 1 A)
 • Hoofdtelefoonaansluiting: Voor persoonlijk luisteren
 • Ingebouwde Batterij: Li-ion batterij (2.500 mAh)
 • Extra Batterijgebruik: Mogelijk met 3x 1.5 V / LR14 / C (niet meegeleverd)
 • Uitgangsvermogen: 1 watt (RMS)
 • Meegeleverd: USB-oplaadkabel
 • Afmeting Product: 15,2 x 5,3 x 7,5 cm (B x D x H)
 • Gewicht incl. Verpakking: 0,46 kg

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Soundmaster DAB112OR Noodoproepradio?

De Soundmaster DAB112OR is een noodoproepradio die ontworpen is om je voor te bereiden op noodsituaties. Deze compacte radio beschikt over verschillende functies, waaronder DAB+-radio, een krachtige SOS-zaklamp, en oplaadmogelijkheden voor mobiele telefoons. Met deze radio kun je belangrijke informatie ontvangen en contact houden met de buitenwereld, zelfs als de stroom uitvalt.

Hoe werkt de SOS-zaklamp en LED-leeslamp op de Soundmaster DAB112OR?

De Soundmaster DAB112OR is uitgerust met een krachtige SOS-zaklamp met een lichtsterkte van 400 Lumen. Deze zaklamp kan worden ingeschakeld om hulp te signaleren in noodsituaties. Daarnaast heeft de radio ook een LED-leeslamp met een lichtsterkte van 260 Lumen, die handig is om bijvoorbeeld te lezen of taken uit te voeren bij weinig licht.

Kan de Soundmaster DAB112OR worden opgeladen zonder netstroom?

Ja, de DAB112OR biedt meerdere oplaadmogelijkheden. Naast opladen via netstroom, heeft de radio een solar batterij die wordt opgeladen door zonnecellen en een handdynamo voor het opwekken van stroom. Dit betekent dat je de radio kunt opladen met behulp van zonne-energie of handmatig draaien, wat vooral handig is tijdens noodsituaties of wanneer er geen toegang is tot een stopcontact.

Kan ik mijn mobiele telefoon opladen met de Soundmaster DAB112OR?

Ja, de DAB112OR heeft USB-aansluitingen voor het opladen van mobiele telefoons. De radio is uitgerust met een USB-C-aansluiting en een USB-aansluiting (5 V / 1 A), waardoor je je mobiele apparaten kunt opladen en verbonden kunt blijven, zelfs als de stroom is uitgevallen. Dit maakt het een handig hulpmiddel om in contact te blijven met anderen tijdens noodsituaties.

Is de Soundmaster DAB112OR draagbaar?

Ja, de Soundmaster DAB112OR is ontworpen met draagbaarheid in gedachten. Met zijn compacte formaat en ingebouwde handvat kun je de radio gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Dit maakt het een praktisch en veelzijdig apparaat dat je kunt gebruiken tijdens noodsituaties of gewoon om onderweg naar je favoriete radiozenders te luisteren.