Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Zwaailampen

    Zwaailamp Droomt jouw zoon of dochter van een bestaan als politieagent(e) en raakt hij of zij maar niet uitgepraat over deze toekomstplannen? Met een zwaailamp van ons geef je jouw kind alvast een duwtje in de goede richting. Een zwaailamp is een bepaald soort lamp die doet denken aan het zwaailicht van een politieauto. Daardoor ontstaat er ee Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Zwaailamp

  Droomt jouw zoon of dochter van een bestaan als politieagent(e) en raakt hij of zij maar niet uitgepraat over deze toekomstplannen? Met een zwaailamp van ons geef je jouw kind alvast een duwtje in de goede richting. Een zwaailamp is een bepaald soort lamp die doet denken aan het zwaailicht van een politieauto. Daardoor ontstaat er een interessant lichteffect in de slaap- of speelkamer, waar je zoon of dochter het nodige plezier aan zal beleven.

  Wij verkopen de zwaailamp als enkelvoudig product, maar we hebben ook mini-varianten opgenomen in ons assortiment die als set verkocht worden. Zoek je een leuk cadeautje? Bestel de zwaailamp dan nu in onze webshop!

   

  Regels rondom de LED zwaailamp

  De LED zwaailamp is op het eerste oog onschuldig, maar in het openbaar zijn er wel een aantal regels aan verbonden. In Nederland is er sinds 2009 een speciale wet die reguliere weggebruikers verbiedt om een zwaailamp te voeren op het dak van het voertuig. Afspraak is dat de zwaailamp alleen door officiële voertuigen, zoals politieauto’s, ziekenwagens en brandweervoertuigen vertoond mag worden.

  Alle regels rondom de LED zwaailamp zijn opgenomen in een bestand van Kennisplatform Verkeer en Vervoer, dat toebehoort aan het CROW. Ondanks dat de kans klein is dat je de zwaailamp aanschaft voor je voertuig, is het toch goed om je bewust te zijn van regels. Eventuele boetes worden zo voorkomen.

   

  Zwaailamp voor op een feestje

  Een zwaailamp die rood kleurt, voegt echt wat toe aan je feest. Het geeft een compleet ander effect dan disco effect machines en daardoor krijgt jouw huisfeest een totaal andere dimensie. Een zwaailamp die je kunt bestellen in onze webshop, is de HQ POWER LED zwaailamp rood. Dit licht verbruikt weinig stroom, waardoor het geen negatieve uitwerking heeft op je energierekening.

  Zoek je een zwaailamp die rood kleurt en wil je deze combineren met andere feestartikelen? Ga dan voor de Discolampen set met mini discolampen voor kinderen. Dit zijn allerlei kleine feestlichten, die maar weinig ruimte in beslag nemen. Heb je liever een blauwe zwaailamp erbij? Ga dan voor de Cheetah Funki Party set met mini discolampen voor kinderen. Deze set bevat een traditionele discolamp, een zwaailicht en een draaiende lamp.

   

  Zwaailamp kopen?

  Ben je er zeker van dat je een zwaailamp wil kopen? Doe het bij ons! Bij ons heb je de mogelijkheid om het product naar je thuisadres op te sturen of het op te halen in Franeker. Voor laatstgenoemde optie vragen we je wel om een afhaalafspraak te maken. Wij faciliteren ook diverse betalingsmogelijkheden, waardoor er altijd een optie is die bij jou past!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking