Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Party discobol LED licht effect RGB

€ 29,95 € 17,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode PARTY-ASTRO6
EAN code 5420047132635
Productcode leverancier PARTY-ASTRO6
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Party ASTRO - Kleurrijk Disco LED Lichteffect voor een Feestelijke Sfeer!

De Party ASTRO is een indrukwekkend disco LED lichteffect dat je feest naar een hoger niveau tilt. Dit lichteffect projecteert talloze kleurrijke stralen op de muren en in de ruimte, waardoor je een magische en feestelijke sfeer creëert.

2 Werkingsmodi voor Ultiem Feestplezier

De Party ASTRO biedt twee werkingsmodi, waardoor je het lichteffect kunt aanpassen aan jouw feestelijke wensen. Kies voor de automatische modus en geniet van een continu wervelende lichtshow die de dansvloer tot leven brengt. Of schakel over naar de geluid-geactiveerde modus, waarbij het lichteffect reageert op het ritme van de muziek, waardoor het perfect synchroniseert met de beats en de feeststemming naar een climax brengt.

6 Kleuren voor een Magisch Spektakel

Met maar liefst zes kleuren - rood, groen, blauw, wit, geel en paars - biedt de Party ASTRO een veelvoud aan lichtvariaties en mogelijkheden om jouw feestlocatie om te toveren tot een magisch spektakel. Laat de kleuren dansen en draaien om je heen en maak van je feest een onvergetelijke belevenis.

Compact en Krachtig

De Party ASTRO is ontworpen voor gemak en functionaliteit. Met een aansluitspanning van 240 Volt AC 50/60Hz en 6 krachtige 1 Watt RGBWAV LED's zorgt dit lichteffect voor een intense en opvallende lichtshow. Met afmetingen van 185 x 185 x 150 mm en een gewicht van slechts 500 gram is het compact en draagbaar, perfect voor gebruik op verschillende feestlocaties.


Specificaties:

  • Werkingsmodi: Automatisch & Geluid-geactiveerd
  • Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Wit, Geel, Paars
  • Aansluitspanning: 240 Volt AC 50/60Hz
  • LED's: 6 x 1 Watt RGBWAV LED
  • Afmetingen: 185 x 185 x 150 mm
  • Gewicht: 500 gram

Breng je feest tot leven met het Party ASTRO disco LED lichteffect. Laat de kleurrijke stralen dansen en zorgen voor een onvergetelijke feestelijke sfeer!