Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

HQ Power Modulair Lichtorgel - 6 x 47 Led's

€ 66,95 € 59,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VDLL6RL2
EAN code 5410329590482
Productcode leverancier VDLL6RL2
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Creëer een Betoverend Lichtorgel met Modulaire Opbouw!

Een Spectaculair Lichtspektakel: Bouw Jouw Eigen Unieke Opstelling!

Met dit lichtorgel opgebouwd uit losse modules, breng jij een betoverend lichtspektakel naar elke ruimte! De modules kunnen in verschillende vormen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor je jouw eigen unieke opstelling kunt creëren. Of je ze nu als één geheel gebruikt of los van elkaar, dit lichtorgel zorgt voor een onvergetelijke visuele ervaring bij elke gelegenheid.

Muziekgestuurd Licht: Dans op het Ritme van de Beat!

De regelmodule van dit lichtorgel is uitgerust met een microfoonelement, waardoor het lichtorgel op de maat van de muziek reageert. Of je nu jouw favoriete liedjes afspeelt of een live band hoort spelen, het licht beweegt synchroon met de muziek, wat een meeslepende en energieke sfeer creëert. Laat jezelf en jouw gasten meeslepen door de dynamische lichteffecten en beleef elk feest als nooit tevoren!

Specificaties:

  • Voeding: 14Vdc 300 mA (inclusief adapter)
  • LED's per module: Rood, Groen, Blauw, Geel
  • Afmetingen: 345 x 130 x 360 mm
  • Gewicht: 1,8 kg

Met de krachtige LED's in elke module, die in de kleuren rood, groen, blauw en geel oplichten, zul je versteld staan van de visuele pracht van dit lichtorgel. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met de eenvoudige modulaire opbouw ben jij de regisseur van dit adembenemende lichtspektakel. Bestel nu en breng jouw feesten en evenementen naar een hoger niveau met dit veelzijdige en magische lichtorgel!