Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Stroboscoop

    Stroboscoop Huisfeestjes kunnen feestjes op externe locaties overtreffen, als ze maar over de juiste benodigdheden beschikken. Een stroboscoop is een apparaat dat zijn bijdrage hier hoe dan ook aan levert. Een stroboscoop laat lichtflitsen door de ruimte schitteren, wat een spectaculair effect heeft op de sfeer op een feest. Wij verkopen de s Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Stroboscoop

  Huisfeestjes kunnen feestjes op externe locaties overtreffen, als ze maar over de juiste benodigdheden beschikken. Een stroboscoop is een apparaat dat zijn bijdrage hier hoe dan ook aan levert. Een stroboscoop laat lichtflitsen door de ruimte schitteren, wat een spectaculair effect heeft op de sfeer op een feest.

  Wij verkopen de stroboscoop van het merk HQ Power, waarin 24 LED lichten zijn geïntegreerd. Op deze pagina vertellen we je meer over de stroboscoop, zodat je goed weet wat voor product je in huis haalt. Lees gauw verder!

   

  Wat is een stroboscoop?

  Een stroboscoop, of stroboscope zoals het apparaat in Engeland genoemd wordt, is een lichtbron waar de intensiteit en snelheid van lichtflitsen erg hoog ligt. De stroboscope zie je vaak terug op huisfeestjes, maar ook in feestcafés of discotheken zie je het apparaat terug. Het vreemde aan een stroboscoop is dat alles tot stilstand lijkt te komen op het moment dat de schitteringen plaatsvinden. Daardoor lijkt het ook alsof jijzelf bevriest als het effect tot stand komt.

   

  Waarom kiezen voor een LED stroboscoop?

  Voordat de LED stroboscoop het levenslicht zag, kochten we massaal conventionele stroboscopen. Dit was een wat minder energiezuinige optie dan de stroboscoop die we tegenwoordig veel verkocht zien worden. Een LED stroboscoop bevat dan ook niet voor niets lampjes die weinig stroom verbruiken, waardoor het niet onbetaalbaar is om een huisfeestje ermee te houden.

  Een andere reden waarom je voor een LED stroboscoop moet kiezen, is de prijs-kwaliteitverhouding. Zo’n stroboscoop is goedkoop en daarom aantrekkelijk in aanschaf.

   

  Stroboscoop kopen 

  Kies jij ervoor om een stroboscoop te kopen bij ons, dan verzeker je jezelf van een basisvariant. De HQ Power LED stroboscoop is uitgerust met 24 led lampjes en weegt slechts 150 gram. De meegeleverde adapter maakt het verbinden met een stopcontact eenvoudig. Daarnaast heb je invloed op het aantal flitsen per seconde. Hierbij kies je zelf of er 1 of meer (max. van 10) flitsen waarneembaar zijn.

  Kom je onze stroboscoop kopen, dan heb je niet de mogelijkheid om hem af te stellen op geluid of met een afstandsbediening. Aan zulke stroboscopen zit vaak een prijskaartje en voor een simpel huisfeestje is dat niet persé nodig.

   

  Jouw feestje begint bij Maxtotaal

  Naast de stroboscoop, kun je bij ons ook terecht voor al jouw andere lichteffecten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de rookmachines? Combineer je rookmachines met de stroboscoop, dan creëer je een spectaculair effect. Zo’n effect is leuk op een simpel verjaardagsfeest, maar toont ook zijn meerwaarde bij Halloween.

  Een ander hulpmiddel om jouw feestje aan te kleden, is de bellenblaasmachine. Bubbels geven het feest weer een andere dimensie, die je niet op elk feest ziet. Sla nu je slag bij ons en koop een stroboscoop.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking